ΙΝΤΕΡ

Φαβορί ο Καμπιάσο για την Ίντερ αν απολυθεί ο Σπαλέτι!

Inter Milan Argentine midfielder Esteban Cambiasso celebrates after winning the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 22, 2013. A late goal from Rodrigo Palacio gave Inter Milan a 1-0 win over city rival AC Milan in an entertaining derby match in Serie A on Sunday. Palacio struck four minutes from time to send three quarters of San Siro into a frenzy. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan Argentine midfielder Esteban Cambiasso celebrates after winning the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 22, 2013. A late goal from Rodrigo Palacio gave Inter Milan a 1-0 win over city rival AC Milan in an entertaining derby match in Serie A on Sunday. Palacio struck four minutes from time to send three quarters of San Siro into a frenzy. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Ίντερ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση εδώ και καιρό και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δίνει "τελικό" κόντρα στην Πάρμα. Με νέο αρνητικό αποτέλεσμα, τα σενάρια θέλουν στη θέση του τον Εστέμπαν Καμπιάσο!

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα στον πάγκο της Ίντερ και για ένα διάστημα η ομάδα του Μιλάνου εμφανιζόταν ως η ομάδα που θα μπορούσε να "ζορίσει" περισσότερο από κάθε άλλη την Γιουβέντους στη μάχη για το σκουντέτο, όμως τώρα τα πράγματα φαντάζουν εντελώς διαφορετικά.

Ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός για τους "νερατζούρι" που είναι στο -20 από την Γιουβέντους, τη 2η θέση την βλέπουν με το κυάλι έχοντας εννέα πόντους λιγότερους από την Νάπολι ενώ στα τελυταία ματς η εικόνα τους είναι από άσχημη έως απογοητευτική.

Εντός έδρας ισοπαλία με την Σασουόλο, ήττα εκτός έδρας από την Τορίνο, ήττα στα πέναλτι από την Λάτσιο στο "Μεάτσα" και αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Coppa Italia και εντός έδρας ήττα από την Μπολόνια είναι το καρέ των τελευταίων αποτελέσματων τους και οι περισσότεροι εκτιμούν πως η κατάσταση είναι πλέον μή αναστρέψιμη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία σενάρια, το ματς κόντρα στην Πάρμα το ερχόμενο Σάββατο ενδέχεται να είναι καθοριστικό για το μέλλον του Σπαλέτι αφού σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος (που συνδυαστεί με άσχημη εμφάνιση) ίσως παρθεί η απόφαση για restart.

Inter Milan coach Luciano Spalletti shouts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 3, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan coach Luciano Spalletti shouts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 3, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αυτό μάλιστα που φρενάρει μέχρι τώρα τους διοικούντες την Ίντερ και δεν έχουν προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι και η αποζημίωση που θα χρειαστεί να καταβάλλουν στον Σπαλέτι, με δεδομένο πως έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το 2021 και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στα 4.500.000 ευρώ.

Εάν πάντως δεν δουν άμεσα αντίδραση από την ομάδα (μετά την Πάρμα υπάρχει και το πρώτο ματς με την Ραπίντ Βιέννης για τους "32" του Europa League), τότε -βάσει των τελευταίων ρεπορτάζ- το όνομα που έχει βγει στον αφρό της δημοσιότητας ως ο "εκλεκτός" για να κάτσει στον πάγκο σε ρόλο υπηρεσιακού είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Αργεντινός, που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική καριέρα του στον Ολυμπιακό τη διετία 2015-17, έχει γράψει ιστορία παίζοντας για μία δεκαετία στην Ίντερ (2004-2014), και θεωρείται από πολλούς ως η μοναδική διαθέσιμη επιλογή αυτή την εποχή, από τη στιγμή που ο Αντόνιο Κόντε έχει αρνηθεί.

Σημειώνεται πως ο "Κούτσου" ήταν βοηθός του Χοσέ Πέκερμαν στην εθνική Κολομβίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο δεν έχει άλλη προπονητική εμπειρία αυτό το διάστημα.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni, AP Photo/Luca Bruno

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ