ΤΣΕΛΣΙ

Φέλιξ: "Χρειαζόμουν τον δανεισμό μου, ήταν καλό για εμένα και για την Ατλέτικο"

Ο Ζοάο Φέλιξ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Τσέλσι
Ο Ζοάο Φέλιξ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Τσέλσι 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε φάση προσαρμογής στην Τσέλσι, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο δανεισμός του από την Ατλέτικο ήταν αναγκαία.

Ο Ζοάο Φέλιξ αγωνίζεται από τις 11 Ιανουαρίου δανεικός στην Τσέλσι από την Ατλέτικο. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια, έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ βρίσκεται σε φάση προσαρμογής σε μία δύσκολη σεζόν γι' αυτόν, αλλά και για τους μπλε.

Σε δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ (7/3, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) αναφέρθηκε στο μέλλον του. Τόνισε πως δεν ξέρει τι θα συμβεί το καλοκαίρι, όμως έκρινε πως ο δανεισμός του ήταν αναγκαίος.

"Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα απλά είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Μετά από αυτό, θα δούμε. Η ομάδα είναι μεγάλη και είναι απίστευτο. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ.

Χρειαζόμουν τον δανεισμό μου. Όταν έφυγα από την Ατλέτικο, πίστευα πως ήταν καλό και για εμένα και γι' αυτούς. Προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο, αλλά δεν έβγαινε. Έπρεπε να αλλάξω για να δω αν θα γίνουν κάποια πράγματα διαφορετικά" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ