ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενερμπαχτσέ: Αφήνει τη Γιουβέντους και υπογράφει στην ομάδα του Μουρίνιο ο Κόστιτς

Juventus' Filip Kostic kicks the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Filip Kostic kicks the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Φενερμπαχτσέ είναι πολύ κοντά στην επίτευξη μίας σημαντικής μεταγραφής, με την τουρκική ομάδα να δίνει τα χέρια με τη Γιουβέντους για την παραχώρηση του Φίλιπ Κόστιτς.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να κάνει μία σημαντική ένεση ποιότητας στο ρόστερ της Φενερμπαχτσέ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την μεταγραφή του Φίλιπ Κόστιτς.

Ο Σέρβος μπακ δεν υπολογιζόταν από τον Τιάγκο Μότα και εύλογα η "Γηραιά Κυρία" ήταν διατεθειμένη να μπει σε συζήτηση για την παραχώρησή του εφόσον προέκυπτε μία αξιόλογη πρόταση.

Ο Κόστιτς υποστηρίζεται πως βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της ομάδας του "Special One" και αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (9/8) στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και -αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν- να κλείσει η μεγάλη μεταγραφή.

Ο 32χρονος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ιταλική ομάδα, μοιράζοντας 4 ασίστ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ