ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σεν-Μαξιμέν από την Αλ Αχλί

Newcastle's Allan Saint-Maximin leaves the field during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, Thursday, Dec. 16, 2021. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's Allan Saint-Maximin leaves the field during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, Thursday, Dec. 16, 2021. (AP Photo/Jon Super) @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφικής κίνησης προχώρησε η Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Αχλί τον Αλάν Σεν-Μαξιμέν.

Μετά από έναν χρόνο παρουσίας στην Σαουδική Αραβία, ο Αλάν Σεν-Μαξιμέν επιστρέφει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα της Süper Lig έψαχνε έναν επιθετικό κλάσης για να ανέβει επίπεδο, ικανοποιώντας έτσι την αξίωση του Ζοζέ Μουρίνιο (τα καναρίνια συνέδεσαν έντονα το όνομά τους και με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί), για να φτάσει τελικά στην πολυπόθητη συμφωνία για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ.

Όπως έκανε γνωστό η "Φενέρ" μέσω των λογαριασμών της στα social media, ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Αχλί για τον παίκτη, ο οποιός θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τη φανέλα της με τη μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά στο κόστος της μετακίνησης του παίκτη από την Σαουδική Αραβία στην Τουρκία, ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως η Φενέρμπαχτσε συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ για το δανεισμό του, με την Αλ Αχλί από την πλευρά της να καλύπτει το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ