ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε μεταγραφές: Κλείδωσε το deal με την Αλ Αχλί για τον δανεισμό του Σεν-Μαξιμέν

Newcastle's Allan Saint-Maximin controls the ball during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Manchester City at St James Park in Newcastle, England, Sunday, Aug.21, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Newcastle's Allan Saint-Maximin controls the ball during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Manchester City at St James Park in Newcastle, England, Sunday, Aug.21, 2022. (AP Photo/Rui Vieira) @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής είναι η Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να έρχεται σε συμφωνία με την Αλ Αχλί για μονοετή δανεισμό του Αλάν Σεν-Μαξιμέν.

Η Φενέρμπαχτσε έχει συνδέσει εδώ και καιρό το όνομά της με τον... Ολυμπιακό λόγω του ενδιαφέροντός της για τον πρώτο σκόρερ του περυσινού Conference League, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, φαίνεται όμως ότι έχει ρίξει και αλλού τα δίχτυα της στην παγκόσμια αγορά για την ενίσχυσή της στη γραμμή κρούσης.

Απόδειξη η αποκάλυψη που έκανε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, με τον Ιταλό ρεπόρτερ να αναφέρει την Τετάρτη (10/7) πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Αχλί ώστε να μετακομίσει σε εκείνη, με τη μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν, ο Αλάν Σεν-Μαξιμέν, μετά από έναν χρόνο στην Σαουδική Αραβία.

"Η συμφωνία είναι για δανεισμό ενός χρόνου με τον παίκτη να δέχεται να μετακομίσει με μειωμένες αποδοχές. Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια προφορικά και είμαστε σε αναμονή για την υπογραφή συμβολαίων.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε τον Αλάν Σεν-Μαξιμέν και κατάφερε να πείσει τον παίκτη", ανέφερε ο Ρομάνο στο σχετικό ρεπορτάζ του.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ