CHAMPIONS LEAGUE

Φενέρμπαχτσε-Σεβίλλη 3-2

Φενέρμπαχτσε-Σεβίλλη 3-2
Κέζμαν

Συγκλονιστικό ματς στην Τουρκία, με τη Φενέρμπαχτσε να σκοράρει στο 87' και να παίρνει τη νίκη με 3-2 επί της Σεβίλλης

Στην Τουρκία διεξήχθη ένα ανοικτό ματς και η Φενέρ πήρε προβάδισμα στο σκορ, στο 17', με τον Ματέγια Κέζμαν. Ο Ουγκούρ Μποράλ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σέρβος επιθετικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αντρές Πάλοπ.
Η απάντηση, όμως, της Σεβίλλης ήταν άμεση, καθώς στο 23' έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ντανιέλ Άλβες έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Εντού Ντρασένα άθελά του με προβολή έστειλε την μπάλα στην εστία του Βολκάν Ντεμιρέλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας "άνοιξε" ακόμα περισσότερο... Στο 57', ο Άλεξ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο στόπερ Λουγκάνο με εκπληκτικό άλμα από το ύψος του πέναλτι και εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πάλοπ, που έμεινε "άγαλμα".

Πάλι, όμως, η Σεβίλλη είχε άμεση απάντηση. Στο 66', ο Ντιέγκο Καπέλ, που είχε μπει στον αγώνα στο 63', εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά. Ο Πόουλσεν πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο επερχόμενος Εσκουντέ με αριστερό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής "έγραψε" το 2-2. Στη συγκεκριμένη φάση, ο Ρομπέρτο Κάρλος τραυματίστηκε στο πόδι, καθώς ο σκόρερ της ισπανικής ομάδας προσγειώθηκε στον Βραζιλιάνο άσο της Φενέρ.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν αυτοί που είπαν την τελευταία λέξη στην αναμέτρηση. Ο Ζίκο έβγαλε λαγό από το κάπελο, αφού στο 84' χρησιμοποίησε τον Σεμίχ Σεντούρκ, ο οποίος χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να σκοράρει! Ο Τούρκος επιθετικός με ατομική ενέργεια και δεξί διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Πάλοπ και η Φενέρμπαχτσε θα πάει πλέον με διαφορετικό αέρα στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" για τη ρεβάνς της 4ης Μαρτίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φενέρμπαχτσε (Ζίκο): Βολκάν, Γκοκχάν, Ντρασένα, Λουγκάνο, Ρομπέρτο Κάρλος (68' Βέντερσον), Σαχίν, Αουρέλιο, Μποράλ (78' Καζίμ), Άλεξ, Ντέιβιντ, Κέζμαν (84' Σεντούρκ).

Σεβίλλη (Μανουέλ Χιμένεθ): Πάλοπ, Άλβες, Εσκουντέ, Ντραγκουτίνοβιτς, Αντριάνο, Νάβας, Κεϊτά, Πόουλσεν, Ντούντα (63' Καπέλ), Λουΐς Φαμπιάνο, Κανουτέ.

Διαιτητής: Φλόριαν Μέγερ (Γερμανία)

Βοηθοί: Σένκε Γκλίντεμαν (Γερμανία), Κάι Βος (Γερμανία)

Τέταρτος διαιτητής: Μάνουελ Γκρέφε (Γερμανία)

Κίτρινες κάρτες: Μποράλ, Κέζμαν, Ρομπέρτο Κάρλος, Σαχίν, Άλεξ (Φενέρμπαχτσε), Πάλοπ (Σεβίλλη)

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε τα γκολ του αγώνα:




























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ