ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φεράρα: "Δεν εγκαταλείπω το πλοίο"

Φεράρα: "Δεν εγκαταλείπω το πλοίο"
Φεράρα-Γιουβέντους

Ο Τσίρο Φεράρα υποστήριξε ότι η άσχημη παρουσία της Γιουβέντους το τελευταίο τρίμηνο δεν έχει τη ρίζα της σε ένα μόνο πρόβλημα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν την εγκαταλείπει

Οι παίκτες -και ειδικά οι νεοαποκτηθέντες Ντιέγκο και Φελίπε Μέλο- έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του κόσμου, όμως αυτός που νιώθει τη μεγαλύτερη πίεση στους ώμους του είναι ο Τσίρο Φεράρα, με τον τεχνικό των "μπιανκονέρι" να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του παρά τα άσχημα αποτελέσματα.
"Η ίδια απογοήτευση που αισθάνονται οι οπαδοί μας υπάρχει στα αποδυτήρια και στους διαδρόμους των αποδυτηρίων του συλλόγου. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα αποτελέσματα δεν ταιριάζουν με τις απαιτήσεις του συλλόγου και ότι περνάμε μία δύσκολη φάση.

Είναι μία περίοδο που τα πράγματα πηγαίνουν στραβά για εμάς, είμαστε μέσα στη δίνη του κυκλώνα, αλλά αν παραμείνουμε ενωμένοι μπορούμε να ξεφύγουμε από την αυτή την κατάσταση. Εγώ δεν πρόκειται πάντως να εγκαταλείψω το καράβι", τόνισε ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", για να συμπληρώσει:

"Εάν πρέπει να αναλύσουμε το πρόβλημα, σίγουρα δεν θα πω τις σκέψεις μου στα ΜΜΕ. Εξάλλου, αν είχα ανακαλύψει ότι ήταν μόνο ένα το πρόβλημα θα το είχαμε ήδη επιλύσει.

Δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα, είναι μία σειρά πραγμάτων που έχουν συμβεί τους τελευταίους τρεις μήνες.



Πήγαμε πολύ καλά στο ξεκίνημα. Ξέρουμε ότι τώρα δεν πάμε καλά, όμως δεν νομίζω ότι μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιους μεμονωμένα.

Δεν νομίζω ότι θα καταφύγουμε στη λύση των μεταγραφών. Οι Ντιέγκο και Φελίπε Μέλο είναι παίκτες υψηλού επιπέδου και σίγουρα δεν είναι τα μοναδικά ζητήματα σε αυτή την ομάδα".










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ