ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φεράρα: "Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση"

Φεράρα: "Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση"
Φεράρα-Γιουβεντους

Ο Τ.Φεράρα ξεκαθάρισε πως έχει τέσσερις επιθετικούς υψηλού επιπέδου και ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν θέση στην ενδεκάδα, στέλνοντας μήνυμα σε Ντελ Πιέρο

"Κάναμε τέλειες κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο και ενισχυθήκαμε πολύ.

Εάν θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Ίντερ, θα το αποφασίσει μόνο ο αγωνιστικός χώρος",

ξεκαθάρισε ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", φροντίζοντας να στείλει μήνυμα στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στα παιχνίδια με Κιέβο και Ρόμα.

"Ο Αλεσάντρο είναι ο αρχηγός, ο πιο αντιπροσωπευτικός παίκτης και είναι προφανές πως δεν είναι ευχαριστημένος από τις επιλογές μου.

Έχω όμως τέσσερις επιθετικούς υψηλότατου επιπέδου και δεν μπορώ να εγγυηθώ θέση στην ενδεκάδα σε κανέναν".



Τέλος, ο Φεράρα μίλησε και για τον νέο προπονητή της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι, του οποίου πήρε τη θέση στη Γιουβέντους δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν στην περυσινή Serie A.

"Ξαναβρίσκω τον Ρανιέρι στον αγώνα του δευτέρου γύρου με τη Ρόμα; Υπάρχει καιρός, προς το παρόν σκέφτομαι μόνο τη Λάτσιο.

Εν τω μεταξύ, μπορώ να πω ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί κατά πολύ σε σχέση με την περασμένη σεζόν και είμαι ικανοποιημένος.



Κερδίσαμε δύο εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, είμαστε χαρούμενοι για αυτό, και τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό", ήταν το σχετικό σχόλιό του.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ