ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φεράρα: "Σε καλύτερη φόρμα η Μίλαν"

Φεράρα: "Σε καλύτερη φόρμα η Μίλαν"
Φεράρα-Γιουβέντους

Ο Τσίρο Φεράρα παραδέχτηκε ενόψει του ντέρμπι με τη Μίλαν στο "Ολίμπικο" πως οι "ροσονέρι" βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα

Μπορεί μάλιστα να προέρχονται από επιτυχία με 2-1 επί της Πάρμα στο "Ένιο Ταρντίνι αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Τσίρο Φεράρα να παραδεχτεί στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου πως η Μίλαν είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την ομάδα του.
"Αυτά είναι τα παιχνίδια που χρειάζεται να δείξουμε τις ικανότητές μας και παράλληλα να περιορίσουμε τις τεχνικές αρετές της Μίλαν. Δεν θα μιλούσα για αυτό το ματς σαν να πρόκειται για τελικό, αφού όποτε χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για εμάς.

Είναι μία μάχη με παγκόσμιο πρεστίζ, με μεγάλη ένταση και θα είναι σπουδαία για όσους πάρουν μέρος σε αυτή", τόνισε ο 42χρονος τεχνικός, για να προσθέσει: "Είμαστε σχεδόν στην ίδια μοίρα βαθμολογικά, αλλά ενώ είχαμε ένα δυνατό ξεκίνημα, η Μίλαν είναι σε καλύτερη φόρμα τώρα".

Όσο για το γεγονός των αναγκών της ομάδας του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αλλά και την μην χρησιμοποίηση του Ντελ Πιέρο στο βασικό σχήμα, ο Φεράρα δήλωσε: "Είμαστε καλυμμένοι στην άμυνα, αλλά θα φέρουμε έναν νέο μέσο.

Μίλησα ξεκάθαρα με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και δεν μπορεί να είναι χαρούμενος που δεν παίζει συχνά, αλλά φαινόταν ψύχραιμος. Συμπεριφέρεται ως επαγγελματίας και αρχηγός".

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους δεν μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι με τη Μίλαν τους τραυματίες Τρεζεγκέ, Ιακουίντα, Μπουφόν, Σισόκο, Καμορανέζι, Τζοβίνκο και τον τιμωρημένο Κάσερες, ενώ μεσοβδόμαδα προχώρησε στην παραχώρηση (με τη μορφή δανεισμού) των Τιάγκο Μέντες, Κριστιάν Μολινάρο και Λορέντζο Αριάουντο.











TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ