CHAMPIONS LEAGUE

Φερέρ: "Έχουμε ακόμη ένα ματς"

"Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κι έντασης στο δεύτερο ημίχρονο" ήταν τα παράπονα του Σέρα Φερέρ

"Είναι λυπηρό ότι ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσαμε να έχουμε ανοίξει το σκορ. Το 0-1 έγινε όμως 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε σαν αποτέλεσμα ενός ευφυούς παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές μικροί τομείς του παιχνιδιού έκαναν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα λίγο καλύτερα κι αυτό θα προσπαθήσουμε"

τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ.

"Ειναι αλήθεια ότι το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε μας επηρέασε. Βγήκαμε λίγο χαλαροί κι αυτό δεν επιτρεπεται σε αγώνες του Champions League. Θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο πειστικοί στα τελειώματα των φάσεων" πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

<εμ> "Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας. Να λάβουμε υπόψη μας ότι σε ατομικό επίπεδο κάποιοι παίκτες της Σεβίλλης είναι ανώτεροι από τους δικούς μας. Αρκεί να δούμε τους προϋπολογισμούς των δύο ομάδων" συνέχισε ο Φερέρ.

Για την απόδοση της ομάδας του στην επίθεση υπογράμμισε: "Είναι αλήθεια ότι κάποιοι από τους επιθετικούς μας δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους ημέρα. Είμαστε μια ομάδα, όμως και δεν μπορούμε να μιλήσουμε ατομικά. Για το καλό και για το κακό πρέπει να είμαστε κοντά στους παίκτες. Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε"

Για να ολοκληρώσει λέγοντας: "Αναφέραμε και μες στη βδομάδα ότι οι δυνατότητες μας είναι μικρότερες από αυτές της Σεβίλλης. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και θα το προσπαθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Ράμος: "Ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα

Φανερά ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στη συνεντευξη Τύπου ο Χουάντε Ράμος, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας: "Είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα για μας. Είναι ένα σκορ που μας δίνει ασφάλεια, αλλά ξέρουμε ότι οι ελληνικές ομάδες δείχνουν άλλο πρόσωπο όταν παίζουν εντός έδρας".

"Είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας" πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός για να συνεχίσει: "Τα παιδιά είναι νέα και μερικοί παίκτες έπαιζαν για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Στο πρώτο δείχναμε κάπως έξω από τα νερά μας, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι".

Ακολούθως ο Ράμος συμπλήρωσε: "Ειναι γεγονός ότι είχαμε μελετήσει καλά τον αντίπαλο. Δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Στη διάρκεια του ημιχρονου οι ποδοσφαιριστές μου ηρεμήσανε κι ετσι πετύχαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ.

Είχαμε κάποια προβλήματα με την υπόθεση Άλβεζ. Χρησιμοποιήσαμε μια πρωτόγνωρη σύνθεση και γενικότερα η ομάδα ήταν ανήσυχη τις τελευταίες ημέρες"

.















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ