CHAMPIONS LEAGUE

Φέργκιουσον: "Διαφήμιση για την Πρέμιερ Λιγκ"

Φέργκιουσον: "Διαφήμιση για την Πρέμιερ Λιγκ"

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε πως η ομάδα του ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη απ' την Τσέλσι και δίκαια πήρε την πρόκριση, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε το παιχνίδι ενδεικτικό του υψηλού επιπέδου στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σοβαρή και συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, κατάφερε να υπερασπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νίκη της στον πρώτο αγώνα και δικαιωματικά βρίσκεται στους "4" του Champions League.

Τα όνειρα του Φέργκιουσον για νέο τρεμπλ με τους "κόκκινους διαβόλους" ίσως κλέψουν λίγο απ' τον ύπνο του Σκωτσέζου τεχνικού τα βράδια, όσο όμως βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται έτσι, μάλλον δεν θα χει παράπονο.

" Πιστεύω ότι διανύουμε το μεγαλύτερο φορμάρισμά μας στη σεζόν. Νομίζω πως δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό", ανέφερε αρχικά ο Φέργκιουσον.

" Είναι μια μεγάλη στιγμή για μας και οι παίκτες το διασκεδάζουν. Ανυπομονούν για τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους. Πιστεύω το είδατε αυτό και σήμερα".

" Η καλή φόρμα είναι μεγάλη υπόθεση. Το πιο ωραίο είναι πως όλοι μου οι παίκτες πιάνουν ξανά καλούς ρυθμούς, πράγμα που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια", επεσήμανε ο σερ Άλεξ.

Μοίρασε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του, έκανε όμως και ειδική μνεία στον Παρκ, τον Χαβιέρ Ερνάντες, τον Ρούνεϊ και φυσικά τον αειθαλή αρχηγό, Ράιαν Γκιγκς.

" Απόψε είχαμε αρκετούς παίκτες σε μεγάλη βραδιά, με τον Παρκ και τον Τσιτσαρίτο στην πρώτη γραμμή. Ο Ρούνεϊ έπαιξε στο 100% των δυνατοτήτων του. Ήτανε "φτιαγμένος" γι' αυτά τα παιχνίδια. Στον πρώτο αγώνα ήταν έξοχος και σήμερα έκανε τη δουλειά του σωστά".

" Ο Γκιγκς έχει τεράστια εμπειρία και συγκέντρωση", είπε ο 69άχρονος προπονητής για τον άνθρωπο απ' τον οποίο ξεκίνησαν και τα δύο γκολ της Γιουνάιτεντ.

Καλά λόγια πάντως ο Φέργκιουσον επεφύλασσε και για την Τσέλσι. " Έπαιξαν το ρόλο τους εξαιρετικά. Ακόμα και με 10 παίκτες κατάφεραν να σκοράρουν, κάτι που πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Ωστόσο θεωρώ πως ήμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο".

" Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο όμως ποτέ δεν έγινε βρώμικο. Ήταν μια σπουδαία διαφήμιση της Πρέμιερ Λιγκ. Γι' αυτό ακριβώς οι αγγλικές ομάδες τα πάνε τόσο καλά στην Ευρώπη, επειδή είναι υψηλό το επίπεδο του πρωταθλήματός μας", σχολίασε ο τεχνικός της Μάντσεστερ.

Όσο για το τρεμπλ, " ακόμα χρειάζονται πολλά για να γίνει αυτό", σημείωσε ο Φέργκιουσον.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ