EUROPA LEAGUE

Φέργκιουσον: "Είμαστε σε αποστολή Kill Bil-bao"

Φέργκιουσον: "Είμαστε σε αποστολή Kill Bil-bao"

O Σερ Άλεξ θέλει απόψε η Γιουνάϊτεντ να ξεκινήσει σαν σε αποστολή Κιλ Μπιλ με στόχο την πρόκριση μέσα στο Σαν Μαμές.

Οι "κόκκινοι διάβολοι", την περασμένη εβδομάδα, στο πρώτο ματς της φάσης των "16" του Γιουρόπα Λίγκ έχασαν με 2-3 μέσα στο "Θέατρο των ονείρων" από την εκπληκτική σε απόδοση Ατλέτικ Μπιλμπάο .

Απόψε ο "Φέργκι" ψάχνει την ρεβάνς από τους Ισπανούς.

Εκτός της αποψινής "αποστολής", ανεξαρτήτου αποτελέσματος, ο τεχνικός της Μάντσεστερ έθεσε και δεύτερη "αποστολή" την νίκη επί της συμπολίτισσας Σίτι για να κρατηθούν στην κορυφή αυξάνοντας την διαφορά.

Απόψε στην Ισπανία διακυβεύεται μια από τις θέσεις για τους "8" .

Έχοντας διαφορά ενός βαθμού στην Πρέμιερ Λιγκ από την Μάντσεστερ Σίτι, απόψε η Γιουνάϊτεντ θα παλέψει για να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ευρωπαϊκές ελπίδες της έχουν μείνει.

Όσες φορές έχει ηττηθεί εντός έδρας την τελευταία 25ετία με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της δεν έχει καταφέρει να προκριθεί. Το 2001 αντιμετώπισε την Μπάγιερν Μονάχου χάνοντας εντός 0-1 και 2-1 εκτός. Τέσσερα χρόνια μετά έχασαν από την Μίλαν με 1-0 και στα δυο ματς. Μόνο την χρονιά 1956-57 στις συναντήσεις με την Μπιλμπάο κατάφεραν να προκριθούν νικώντας με 3-0 στο Μέϊν έχοντας χάσει στον πρώτο αγώνα με 5-3 εκτός.

Απόψε, ωστόσο, ο Σκοτσέζος τεχνικός ελπίζει στην ανατροπή που δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Σε δηλώσεις του μίλησε με πολύ καλά λόγια για την απόδοση της Μπιλμπάο στο πρώτο παιχνίδι και για τους αξιόλογους παίκτες που διαθέτει.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι έχοντας καλή απόδοση, όχι μόνο για τις ατομικές τους ικανότητες αλλά και για την ενέργεια που έβγαλαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Βλέποντας τα στατιστικά τους παρατήρησα ότι ήταν τα υψηλότερα από κάθε ομάδα που έχει παίξει στο Όλντ Τράφορντ την τελευταία δεκαετία και αυτό αποτελεί έπαινο για την δουλειά που γίνεται.

Διαθέτει αρκετούς αξιόλογους παίκτες οι οποίοι θα εξελιχθούν. Είναι νέοι και έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Όλα μπορούν να συμβούν όταν οι παίκτες έχουν καλή απόδοση όπως να μεταγραφούν σε μεγαλύτερη ομάδα που θα τους ζητήσει".

Μιλώντας για την κατάσταση της ομάδας του ενόψει του παιχνιδιού αναφέρθηκε στις απουσίες των Τζόουνς και Σμόλιν που θα κάνουν πιο δύσκολη την προσπάθεια για πρόκριση. "Ωστόσο, θα κάνουμε το καλύτερο παρά την απογοήτευση και τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λίγκ".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ