ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Φταίει ο Τόρες"

Φέργκιουσον: "Φταίει ο Τόρες"
© EPA

Ο Άλεξ Φέργκιουσον κατηγόρησε τον Φερνάντο Τόρες για τη φάση της αποβολής του λέγοντας πως επέλεξε να πέσει στο έδαφος αντί να συνεχίσει τη φάση. Έβανς: "Ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση"

Η επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στην έδρα της Τσέλσι (2-3) ανήκει πλέον στο παρελθόν, όμως το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο "Στάμφορντ Μπριτζ" καλά κρατεί.

Την ώρα που ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο ήταν "πυρ και μανία" με τον διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις αποφάσεις του στο ντέρμπι (η Τσέλσι έκανε μάλιστα και παράπονα για "ανάρμοστο λεξιλόγιο" από την πλευρά του), ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έσπευσε να υπερασπιστεί τον άρχοντα του αγώνα.

Φέργκιουσον: "Φταίει ο Τόρες"
© AP

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι έπραξε σωστά στο να βγάλει δεύτερη κίτρινη στον Ισπανό επιθετικό, λέγοντας πως ο Τόρες επιδίωξε να πέσει στο έδαφος για να κερδίσει το φάουλ.

"Εάν είχε πρόθεση να βουτήξει; Νομίζω ότι ο Τζόνι πρέπει να τον ακούμπησε λίγο αλλά θα μπορούσε να συνεχίσει την κούρσα του. Αντ'αυτού εκείνος επέλεξε να πέσει κάτω.

Θα μπορούσε να συνεχίσει την προσπάθειά του και να σκοράρει, οπότε δεν το καταλαβαίνω. Είναι αποκλειστικά δικό του το λάθος", δήλωσε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, με τον Τζόνι Έβανς να απαντάει από την πλευρά του για την επίμαχη φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι.

Φέργκιουσον: "Φταίει ο Τόρες"
© AP

"Εκείνη τη στιγμή δεν αισθάνθηκα ότι είχα επαφή με τον Τόρες όμως ξαναείδα το βίντεο και υπήρχε επαφή. Δεν νομίζω ότι ήταν αρκετή για να τον ρίξει κάτω.

Πιθανότατα συνειδητοποίησε ότι δεν έφτανε τη μπάλα και νομίζω ότι ο διαιτητής πήρε την σωστή απόφαση με το να τον αποβάλλει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ