ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Η συγκέντρωση είναι το κλειδί"

Manchester United's coach Alex Ferguson speaks to media during a news conference at the clubs Carrington training ground in Manchester, northern England May 24, 2011. United play Barcelona in the Champions League final at Wembley on Saturday. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Manchester United's coach Alex Ferguson speaks to media during a news conference at the clubs Carrington training ground in Manchester, northern England May 24, 2011. United play Barcelona in the Champions League final at Wembley on Saturday. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε σε ΄Άγγλους ρεπόρτερ για τον τελικό του Champions League και το πως θα πρέπει να συμπεριφερθεί η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι. Απών ο Γκιγκς από τη σημερινή προπόνηση των "μπέμπηδων", κλείνει ο Ντε Χέα.

Την πεποίθησή του ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους "μπλαουγκράνα" στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (28/5) εξέφρασε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο "Φέργκι" υπογράμμισε ότι η συγκέντρωση που θα έχει η Γιουνάιτεντ είναι το κλειδί για μια τέτοια αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στον κίνδυνο που ακούει στο όνομα Μέσι.

"Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι. Όταν τους αντιμετωπίσαμε το 2008, δείξαμε φανταστική συγκέντρωση σε εκείνους τους δύο αγώνες. Αυτό είναι το κλειδί για μας. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τον τελικό."

"Έχουμε παίξει τρεις φορές απέναντι στη Μπαρτσελόνα με τον Μέσι στην ενδεκάδα. Πάντα υπάρχει λύση να αντιμετωπιστεί κάθε καλός παίχτης. Μακάρι να το καταφέρουμε το Σάββατο."

Τέλος, ο Σκοτσέζος σχολίασε την κόπωση των ποδοσφαιριστών του ύστερα από τον φετινό "μαραθώνιο": "Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει πολύ σκληρά τη φετινή χρονιά. Δεν είναι εύκολο το έργο μας γιατί υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας του παιχνιδιού."

Απών ο Ράιαν Γκιγκς

Ο Ράιαν Γκιγκς απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση της Γιουνάιτεντ. Ο 37χρονος Ουαλός έχει βρεθεί στο στόχαστρο των αγγλικών μέσων, μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του σκανδάλου σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Οι δεκάδες δημοσιογράφοι που βρέθηκαν σήμερα στο "Κάριγκτον" (ανοιχτή προπόνηση γαρ) φαίνεται ότι... ευνόησαν την απουσία του Γκιγκς, με στόχο όπως είναι λογικό την ηρεμία της ομάδας πριν το μεγάλο τελικό με τη Μπαρτσελόνα.

Υπογράφει ο Ντε Χεά

Παίκτης της Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Νταβίδ Ντε Χέα, με τον 21χρονο πορτιέρο να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο την ερχόμενη Δευτέρα.

Το ενδιαφέρον των "μπέμπηδων" φαίνεται ότι μετουσιώθηκε σε πρόταση, με το "deal" να κλείνει γύρω στα 20 εκ. ευρώ, και τον Ντε Χεά να έρχεται στο Μάντσεστερ για να αντικαταστήσει τον σπουδαίο φαν ντερ Σάαρ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ