ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον κατά διαιτητή

Φέργκιουσον κατά διαιτητή
Φέργκιουσον

"Προσβολή προς το παιχνίδι" ήταν σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων που δόθηκαν στο παιχνίδι με την Τότεναμ. "Δε γίνεται ο διαιτητής να είναι ο χρονομέτρης" προσέθεσε ο 70χρονος τεχνικός.

Έντονα δυσαρεστημένος με τη διαιτησία του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ ήταν μετά του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία απάντησε πως η Γιουνάιτεντ έπρεπε να είχε πάρει ένα πέναλτι, αλλά πως το χειρότερο ήταν τα μόλις τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων που δόθηκαν.

"Μας έδωσαν τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις. Αυτό είναι προσβολή προς το παιχνίδι. Δε σου δίνεται έτσι η δυνατότητα να κερδίσεις έναν αγώνα", είπε και προσέθεσε:

"Έγιναν έξι αλλαγές, ο γυμναστής τους μπήκε μέσα, επομένως, μόνο αυτά είναι τέσσερα λεπτά. Ο τερματοφύλακάς τους πρέπει να ήθελε δύο με τρία λεπτά γα κάθε ελεύθερο".

"Αυτό ήταν εμφανές προς όλους. Ο διαιτητής είναι υπεύθυνος για τον χρόνο. Είναι γελοίο που βρισκόμαστε στο 2012 και ο διαιτητής είναι ακόμα ο απόλυτος χρονομέτρης".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ