CHAMPIONS LEAGUE

Φέργκιουσον: "Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο"

Φέργκιουσον: "Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο"

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, από το αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" δήλωσε πως παρά τις ελλείψεις των Φέρντιναντ και Βίντιτς η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο παρόλο που στο τέλος αγχώθηκαν μετά το γκολ της Μαρσέιγ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είναι απογοητευτικό συνεχώς σε κάθε αγώνα να έχουμε τραυματισμούς και αυτό ελπίζω πως στο τέλος να μην μας κοστίσει. Ήμασταν κατά διαστήματα πολύ καλοί και είχαμε ρυθμό. Το πρόβλημα για μας ήταν τα στημένα ( φάουλ και κόρνερ), διότι για την Μαρσέιγ αυτό είναι το δυνατό της σημείο. Οι ελλείψεις των Φέρντιναντ και Βίντιτς ευτυχώς για εμάς δεν μας κόστισαν. Πλέον κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια με την Τσέλσι και την Άρσεναλ για το κύπελλο Αγγλίας".

Από την πλευρά του ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε την νίκη, δίκαια είναι στα προημιτελικά και πως στόχο τους φυσικά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

" Είμαι πανευτυχής που βρισκόμαστε στα προημιτελικά. Γνωρίζαμε πως η Μαρσέιγ είναι μια πολύ καλή ομάδα και με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αξίζαμε την νίκη και πιστεύω πως δίκαι κερδίσαμε. Το σχέδιο που μας είπε ο προπονητής μας το ακολουθήσαμε 100% και γι΄αυτό στο τέλος εμείς είμαστε που προκριθήκαμε. Ο στόχος μας είναι μα πάμε στο Γουέμπλεϊ. Πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα ματς".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ