ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Πολύ κοντά σε Τέβεζ"

Φέργκιουσον: "Πολύ κοντά σε Τέβεζ"
Φέργκιουσον-Νάνι-Χάργκριβς

Προ των πυλών του "Όλντ Τράφορντ" βρίσκεται ο 22χρονος Αργεντινός φορ, υποστηρίζει ο Σκωτσέζος τεχνικός. Ενθουσιασμένοι κατά την παρουσίασή τους, Νάνι και Χάργκριβς

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του Κάρλος Τέβεζ στο "Όλντ Τράφορντ" έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα αυτό, υπογραμμίζοντας ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον Αργεντινό φορ.
"Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με καμία πλευρά που παίρνει μέρος στη συμφωνία.

Όλες οι πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Σύντομα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία",

τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός στην αγγλική ιστοσελίδα "Sky Sports" και συμπλήρωσε:

"Ο σύμβουλος της ομάδας, Μάουρις Γουότκινς, δουλεύει πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα για ένα μήνα, ίσως και περισσότερο, για να εξασφαλίσει ότι η συμφωνία θα είναι απολύτως εντάξει.

Για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα ότι η μετεγγραφή θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της περασμένης εβδομάδας. Πρέπει να είναι η Πρέμιερ Λιγκ που μας καθυστερεί".

Παρουσιάστηκαν τα νέα αστέρια
Eν τω μεταξύ, ο Φέργκιουσον παρουσίασε επίσημα τη Δευτέρα (8/7) δύο από τα φετινά μετεγγραφικά αποκτήματα των "κόκκινων διαβόλων", τους Νάνι και Όουεν Χάργκριβς, που έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως μέλη της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

"Η εντύπωσή μου είναι ότι ήρθα στην κορυφαία ομάδα του κόσμου", τόνισε ο πρώην μέσος της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και πρόσθεσε: "Τόσο εγώ όσο και η ομάδα έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της"

Από την πλευρά του ο Άγγλος διεθνής μέσος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τη Μπάγερν Μονάχου όλα τα προηγούμενα χρόνια, μίλησε για το νέο του ρόλο στην ομάδα:

"Νομίζω ότι ο κάθε παίκτης φέρνει τις ικανότητές του στην ομάδα και οι δικές μου εντοπίζονται στο αμυντικό πεδίο. Εγώ μπορώ να κάνω τάκλιν, να φροντίζω να διατηρείται το μηδέν στην άμυνα και να προστατεύω τους τέσσερις πίσω.

Από εκεί και πέρα, θα κοιτάω να δίνω τη μπάλα στους τέσσερις φανταστικούς επιθετικούς μας παίκτες, τύπους όπως οι Γκιγκς, Σκόουλς, Σκόουλς, Κριστιάνο και οι νέοι παίκτες, Νάνι και Άντερσον", επεσήμανε στις πρώτες του δηλώσεις ο Χάργκριβς.















TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ