ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Στόχος το 2ο Τσάμπιονς Λιγκ"

Φέργκιουσον: "Στόχος το 2ο Τσάμπιονς Λιγκ"
New Image

Η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο μεγάλος φετινός στόχος του Σκωτσέζου τεχνικού

"Δύο ευρωπαϊκά τρόπαια δεν είναι αρκετά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", υποστήριξε ο Σκωτσέζος τεχνικός αναφερόμενος στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991 κόντρα στη Μπαρτσελόνα και του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999 με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου, για να συνεχίσει:

"Η μεγάλη φιλοδοξία που εξακολουθώ να έχω είναι να κερδίσω ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Βλέπεις όλα τα μεγάλα ονόματα που έχουν σηκώσει το τρόπαιο πολλές φορές, όμως κανείς από αυτούς τους συλλόγους δεν είναι μεγαλύτερος από εμάς

Τα τελευταία χρόνια έχουμε βρεθεί πολλές φορές στα ημιτελικά, όμως μόνο μία φορά φτάσαμε στον τελικό. Πρέπει λοιπόν να βελτιώσουμε αυτό το ρεκόρ".




Αναφορικά με τον χρόνο που σκέφτεται να αποχωρήσει από τους "κόκκινους διαβόλους", μετά από 21 χρόνια παρουσίας στον πάγκο τους, ο Φέργκιουσον φαίνεται πως είναι... ερωτευμένος με τους πάγκους.

"Αυτή θα είναι μία δύσκολη απόφαση. Το θέμα είναι ότι διασκεδάζω εγώ ο ίδιος. Αν κατακτούσαμε βέβαια το Τσάμπιονς Λιγκ θα το απολάμβανα ακόμα περισσότερο.

Το πότε θα αποσυρθώ θα εξαρτηθεί από τα αποθέματα ενέργειας που θα έχω και από την υγεία μου. Όταν περνάς τα 60 άλλωστε δεν είσαι εσύ που ορίζεις την τύχη κάποιων πραγμάτων".




Τέλος, ο πιο επιτυχημένος τεχνικός στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου αποκάλυψε τί είναι αυτό που θέλει να αφήσει πίσω του όταν θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την προπονητική δράση.

"Όταν φύγω τελικά, θέλω να αφήσω μία καλή ομάδα. Πρέπει να διασφαλίσω ότι αυτός που θα με διαδεχτεί θα παραλάβει μία καλή ομάδα. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα".










TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ