ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Θα απαντήσουμε στην πρόκληση"

Φέργκιουσον: "Θα απαντήσουμε στην πρόκληση"

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, για το μεγάλο ντέρμπι με τη Σίτι. Τι ανέφερε για τους "πολίτες" και την πρόκληση που έχουν βάλει στην ομάδα του

Η πόλη ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της.

Η Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μάντσεστερ Σίτι (το καλύτερο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα από το 1897) την Κυριακή (23/10, 15:30), και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δηλώνει έτοιμος να απαντήσει στην πρόκληση που βάζει φέτος στους "κόκκινους διαβόλους" η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

"Πιστεύω η Σίτι τα 'χει πάει φανταστικά μέχρι τώρα. Αν δεν ι σοφαριζόταν μάλιστα από τη Φούλαμ χάνοντας το προβάδισμα δύο γκολ που είχε, θα είχε το απόλυτο των νικών", επαίνεσε αρχικά τη μεγάλη αντίπαλο ο "Φέργκι" για να προειδοποιήσει στη συνέχεια.

"Όποιος κερδίσει θα κάνει τη διαφορά αλλά μόνο στο τέλος της σεζόν μπορούμε να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δεχόμαστε τις προκλήσεις συνέχεια. Αυτό είναι μια καινούργια πρόκληση (σ.σ. η άνοδος της Σίτι) και θα αντιδράσουμε.

Δεν θες να είσαι πίσω από άλλες ομάδες αλλά ήταν κάτι που συνέβη για δυο χρόνια με την Τσέλσι. Δείξαμε όμως μεγάλη ενέργεια και αποφασιστικότητα, πράγματα που μας έβαλαν και πάλι μπροστά", επεσήμανε ο Σκωτσέζος μάνατζερ.

Εξάλλου ο Φέργκιουσον θα έχει και τον Ρίο Φέρντιναντ στη διάθεσή του, μετά την απουσία του διεθνούς μπακ στον αγώνα του Champions League.

"Αφήσαμε τον Ρίο εκτός ( σ.σ. με την Οτελούλ) γιατί δεν πιστεύαμε ότι θα τον χρησιμοποιήσουμε. Πλέον όλοι είναι έτοιμοι και όπως είναι φανερό περιμένουμε το παιχνίδι κόντρα στη Σίτι με μεγάλη ανυπομονησία".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ