ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Θύμιζε κηδεία το Ολντ Τράφορντ"!

Φέργκιουσον: "Θύμιζε κηδεία το Ολντ Τράφορντ"!
Τέβες-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με ατμόσφαιρα κηδείας χαρακτήρισε ο Σκωτσέζος τεχνικός την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των "κόκκινων διαβόλων" στο ματς με τη Μπέρμιγχαμ

Ο Σκωτσέζος τεχνικός ήταν έντονα δυσαρεστημένος από τον τρόπο συμπαράστασης των οπαδών των "κόκκινων διαβόλων" προς την ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα, υποστηρίζοντας με γλαφυρό τρόπο ότι η ατμόσφαιρα στο "Ολντ Τράφορντ" θύμιζε κηδεία!
"Το κοινό ήταν νεκρό, ήταν το πιο ήσυχο που έχω ακούσει ποτέ, γεγονός που είναι απογοητευτικό καθώς χρειαζόμασταν απόψε τον κόσμο μας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Φέργκιουσον και συνέχισε λέγοντας:

"Περνάμε μία δύσκολη περίοδο όπου δίνουμε συνεχόμενα παιχνίδια και σε κάτι τέτοιες στιγμές θέλουμε τη βοήθειά τους. Όμως η ατμόσφαιρα θύμιζε κηδεία. Δε νομίζω ότι μας βοήθησαν.

Οι παίκτες χρειάζονται το κοινό μερικές φορές όμως η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο δεν ήταν καλή.

Είναι σωστό να λέμε ότι οι παίκτες θα πρέπει να ξεσηκώσουν την εξέδρα, όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές, όπως στο ματς με τη Μπέρμιγχαμ, όπου τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας και να μας εμψυχώνουν.

Οι παίκτες θέλουν να ανταποκρίνεται ο κόσμος και αντίστροφα. Όμως η ατμόσφαιρα ήταν νεκρή".








Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας επεσήμανε ταυτόχρονα ότι το φαινόμενο αυτό δεν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε εντός έδρας ματς της ομάδας του, αλλά τον έχει "απασχολήσει" αρκετές φορές και στο παρελθόν.

"Υπήρχαν περίοδοι όπως και αυτή παλαιότερα. Δεν είναι μόνο στο ματς με τη Μπέρμιγχαμ, συνέβη και κάποια χρόνια πριν, όταν είμαστε και πάλι η κυρίαρχη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος έρχεται να διασκεδάσει, όμως μερικές φορές τους χρειαζόμαστε για να μας βοηθήσουν να έχουμε την κατάλληλη εμφάνιση".




Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα της όχι και τόσο δυναμικής συμπαράστασης του κόσμου σε παιχνιδια στο "Ολντ Τράφορντ" είχε θίξει πριν κάποια χρόνια με εξίσου δηκτικό τρόπο και ο τότε αρχηγός της Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, ο οποίος είχε κάνει λόγο για "κόσμο που ενδιαφέρεται περισσότερο από το να τρώει σάντουιτς παρά να βλέπει το παιχνίδι", καθώς και "οπαδούς που δεν μπορού να προφέρουν τη λεξη ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον να την καταλάβουν".

Παράπονα για το σκληρό παιχνίδι σε Τέβες
Η αναιμική υποστήριξη του κόσμου δεν ήταν πάντως το μοναδικό ζήτημα για το οποίο "γκρίνιαξε" ο Φέργκιουσον στη συνέντευξη Τύπου, καθώς αναφέρθηκε και στην ανοχή που έδειξε ο διαιτητής Γουόλτονς στα πολλά φάουλ που έκαναν οι φιλοξενούμενοι στον Τέβες.

Απόρροια όλων αυτών ήταν ο Αργεντινός επιθετικός να αντικατασταθεί αναγκαστικά στο 71' μετά από άσχημο χτύπημα στον αστράγαλο, με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ να ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του.

"Έπρεπε να τον βγάλουμε έξω, καθώς όσο περισσότερο έμενε μέσα τόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα. Θα εκτιμήσουμε την Τετάρτη (2/1) την κατάστασή του, όμως είναι προφανώς αμφίβολος για το ματς Κυπέλλου του Σαββάτου με την Άστον Βίλα.

Ο Κάρλος είναι γενναίος σαν λιοντάρι και δεν βγαίνει συχνά έξω, οπότε μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για το είδος του τάκλιν που δέχτηκε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον.















TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ