ΑΡΗΣ

Φερνάντες: "Μας εκνευρίζει που δεν κερδίζουμε"

Φερνάντες: "Μας εκνευρίζει που δεν κερδίζουμε"
φερνάντες

Εκνευρισμένοι στον Άρη για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σύμφωνα με τον Φερνάντες που υπόσχεται καλύτερη συνέχεια

Ο Αργεντινός μέσος των "κιτρίνων" σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΡΗΣ FM 92,8" μίλησε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, έσταξε... μέλι για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενώ για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα υποσχέθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν για να πάνε τον Άρη εκεί που πρέπει.
Ιδού τα όσα είπε:

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά ανέφερε ότι: "Είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε διάθεση να κερδίσουμε".

Για το πάθος κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης τόνισε: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις για να ξεπεράσουμε την κατάσταση και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Με τον Πανιώνιο δυστυχώς η τύχη μας γύρισε την πλάτη".

Για την περίοδο των επτά αγωνιστικών που έχει να κερδίσει η ομάδα σημείωσε: "Έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ με δυνατότητες. Μας εκνευρίζει που δεν κερδίζουμε μας πεισμώνει. Εμείς θα συνεχίσουμε για να πάμε τον Άρη εκεί που πρέπει να βρίσκεται".

Για το νέο προπονητή της ομάδας και συμπατριώτη του, Έκτορ Ραουλ Κουπερ, δήλωσε: "Είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία να μας προπονεί ένας τέτοιος προπονητή, και σίγουρα κερδίζουμε από τις γνώσεις του".

Τέλος για τον κόσμο του Άρη που θα δώσει το παρών στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς είπε: "Σίγουρα μόνο λόγια ευγνωμοσύνης μπορώ να βρω γι’ αυτά τα παιδιά που έρχονται και είναι πάντα κοντά μας".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ