ΠΑΟΚ

Φερνάντεζ: "ΠΑΟΚ ή Μπουντεσλίγκα"

Φερνάντεζ: "ΠΑΟΚ ή Μπουντεσλίγκα"
Φερναντεζ

Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε την πρόταση της Μπόχουμ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Ντάνι Φερνάντεζ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Μetrosport" τόνισε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.
Τις προηγούμενες μέρες σημειώνεται ότι είχε φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η πρώτη επίσημη πρόταση για την απόκτησή του από την Μπόχουμ που προσέφερε 500.000 ευρώ, με αυτή όμως να απορρίφθηκε από τους ιθύνοντες τους "Δικεφάλου". Κίνηση που φανερώνει ότι για να υπάρξει ενδεχόμενη πώλησή του Φερνάντεζ το ποσό θα προσφέρεται θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο με δεδομένη την ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του διεθνή Πορτογάλου τερματοφύλακα ύψους 8.000.000 ευρώ.

"Μεγάλη τιμή για μένα"


" Η πρόταση της Μπόχουμ αποτελεί μία μεγάλη τιμή για μένα και για τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι μία ομάδα που αγωνίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Η Μπουντεσλίγκα αποτελεί ένα όνειρο για μένα, όμως δε βιάζομαι.

Ανήκω στον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι μόνο αν έρθει κάποια ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση για την ομάδα από κάποιο μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού θα με παραχωρήσουν. Δε με απασχολεί όμως τώρα αυτό... Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει...Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στη Μπάγερν Μονάχου, η οποία πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Γερμανίας. Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι η Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

..", επισήμανε ο Ντάνι Φερνάντεζ στην εφημερίδα "Metrosport".

Όσο για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών της Πορτογαλίας, τόνισε: " Φυσικά και είμαι χαρούμενος που ο Σκολάρι με κάλεσε ξανά στην Εθνική ομάδα των ανδρών της Πορτογαλίας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι μαζί με όλα τα μεγάλα αστέρια της χώρας μου. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο γι' αυτό και συνεχίζω να δουλεύω όμως ακόμη πιο σκληρά, περιμένοντας την ευκαιρία να παίξω σε ένα παιχνίδι της Εθνικής μου".

Μίλησες τελευταία καθόλου με τον Σκολάρι;

" Μίλησα με τον προπονητή των τερματοφυλάκων της Εθνικής Πορτογαλίας, τον Μπρασάρ, ο οποίος ήταν παλιά δόξα της Μπενφίκα. Μου είχε πει από καιρό ότι συνεχίζουν να με παρακολουθούν και περίμενα ότι θα με καλούσαν ξανά στην Εθνική. Ο Μπρασάρ μου μετέφερε κάποια πράγματα που του είπε ο Σκολάρι και μου έδειξε ότι με υπολογίζουν, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα".

Ο ίδιος ο Σκολάρι σου έχει πει τίποτα προσωπικά;


" Την προηγούμενη φορά που είχα κληθεί στην Εθνική μου είχε πει ορισμένα πράγματα. Κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ξέρω ότι έχει συνεργάτες οι οποίοι με παρακολουθούν συνέχεια. Μου είχε πει ότι πρέπει να δουλέψω περισσότερο σε κάποιους τομείς στους οποίους υστερώ, ότι πρέπει να βελτιώσω την ελαστικότητα των κινήσεών μου, τις εξόδους μου και γενικότερα να μη σταματήσω να δουλεύω σκληρά, καθώς βρίσκομαι στην εξέλιξη".

Στο φιλικό με το Κουβέιτ, ελπίζεις που θα κάνεις την πρώτη σου εμφάνιση με την Εθνική ομάδα;


" Δεν ελπίζω τίποτα! Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχονται οι προσκλήσεις για την Εθνική και ξέρω ότι συνεχίζοντας να δουλεύω σκληρά κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω. Το θέμα είναι όταν θα έρθει αυτή η ευκαιρία, να είμαι έτοιμος να την αρπάξω. Πάντως αν συνδυαστεί το κλείσιμο της φετινής σεζόν με την πρώτη μου διεθνή συμμετοχή με την Εθνική Πορτογαλίας, θα είναι ότι καλύτερο για μένα. Και βέβαια εκτός από δική μου τιμή, θα είναι τιμή και για τον ΠΑΟΚ".

Τις προηγούμενες φορές που βρέθηκες στην Εθνική, μιλούσες καθόλου με τους σταρ - συμπαίκτες σου για τις ομάδες που βρίσκεστε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε ο καθένας;

" Μιλάμε για τις ομάδες μας, αλλά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με κάποιες ομάδες. Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικά από το εξωτερικό. Μιλούσα για παράδειγμα με τον Τιάγκο που παίζει στη Λυών. Μου έλεγε για κάποια πράγματα που του φαίνονταν προβλήματα, και σκεφτόμουν ότι αν αυτά που λέει είναι προβλήματα, τότε εμείς στον ΠΑΟΚ τι έχουμε; Πάντως όλοι οι συμπαίκτες μου στην Εθνική Πορτογαλίας ξέρουν για τους φανατικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος της ομάδας είναι πραγματικά κάτι για το οποίο μπορώ να περηφανευτώ σε όλους! Στο Πόρτο υπάρχουν φίλοι μου που με ρωτούν να τους πω διάφορες λεπτομέρειες για τους τρελούς οπαδούς του ΠΑΟΚ! Είναι απίστευτο...Και πραγματικά χαίρομαι που ζω και νιώθω αυτήν την τρέλα που υπάρχει με τον κόσμο της ομάδας! Έχω τον ΠΑΟΚ μέσα μου

".

"Μου άφησε ξινή γεύση"

Ήταν η φετινή σεζόν η πιο δύσκολη από τη μέρα που ήρθες στον ΠΑΟΚ;


" Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη σεζόν. Ως παίκτες δεν την απολαύσαμε καθόλου. Δεν χαιρόμασταν τα παιχνίδια. Οι μεγαλύτερες φετινές χαρές μας ήταν από τον κόσμο που ήταν παντού δίπλα μας! Οι ήττες είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά όλα τα άλλα προβλήματα της ομάδας επηρέαζαν τους παίκτες όλη τη χρονιά. Μακάρι να λυθούν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάει καλύτερα. Η γεύση που άφησε η φετινή χρονιά σε μένα ήταν ξινή. Από τη μία ο ΠΑΟΚ μου άνοιξε την πόρτα για την Εθνική ομάδα φέτος, όμως η πορεία της ομάδας δεν ήταν αυτή που θέλαμε".
























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ