ΙΝΤΕΡ

Φέρνει Πελεγκρίνι στη θέση του Μουρίνιο;

Φέρνει Πελεγκρίνι στη θέση του Μουρίνιο;
Πελεγκρίνι

Ο "διωγμένος" από τη Ρεάλ, Μ.Πελεγκρίνι, είναι φαβορί να διαδεχτεί τον Ζοσέ Μουρίνιο, αποκάλυπτει η "As"!

Ο ισπανικός Τύπος φρόντισε πάντως να αιφνιδιάσει άπαντες, καθώς σε σημερινό της δημοσίευμα η μαδριλένικη "As" αναφέρει πως ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι αρκετά "δυνατός" υποψήφιος για να καθήσει στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας και Ευρώπης, αλλάζοντας ουσιαστικά θέση με τον "special one".
Το εν λόγω δημοσίευμα συμπληρώνει πως ο Χιλιανός τεχνικός έχει ήδη συναντηθεί με τον πρόεδρο Μάσιμο Μοράτι, ενώ στη λίστα του ιδιοκτήτη των Μιλανέζων βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Φάμπιο Καπέλο, Γκους Χίντινκ και Ράφα Μπενίτεθ.

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις του στα ιταλικά μίντια μετά το συναινετικό διαζύγιο με τον Μουρίνιο, ο Μοράτι άφησε ανοιχτό παράθυρο επιστροφής για τον 47άχρονο τεχνικό ενώ έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

"Όσον αφορά εμένα, τίποτα δεν αλλάζει στη σχέση μου με τον Μουρίνιο, καθώς δούλεψε καλά για εμάς. Το αντίο του δεν χαλάει το σεβασμό που υπάρχει μεταξύ μας.

Η πόρτα παραμένει μισάνοιχτη για αυτόν, και έτοιμη να την ανοίξει ξανά. Κατά τη γνώμη μου ο Μουρίνιο δεν άφησε την Ίντερ αλλά την Ιταλία.



Ίσως δεν κατάφερε να ξεπεράσει συγκεκριμένες πληγές τα δύο τελευταία χρόνια και η προσωπικότητά του είναι αυτή που τον οδηγεί πάντα σε νέες περιπέτειες".

Για συναρπαστικό ποδόσφαιρο βάλε Conn-x TV μόνο με €12.99/μήνα!












TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ