COPA AMERICA

"Φέρτε πίσω τον Μαραντόνα"

"Φέρτε πίσω τον Μαραντόνα"

Ο αποκλεισμός από την Ουρουγουάη στο Κόπα Αμέρικα έχει "πληγώσει" ανεπανόρθωτα τους Αργεντινούς οπαδούς, με αρκετούς να απαιτούν πλέον -ακόμα και με πανό έξω από την ομοσπονδία- την επιστροφή Μαραντόνα (pics)!

Ο Σέρχιο Μπατίστα δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και ότι στόχος του είναι να οδηγήσει την "αλμπισελέστε" στο μεγάλο στόχο που είναι το Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία, όμως δεν θα πρέπει να αισθάνεται και τόσο ασφαλής στο πόστο του.

Από την επόμενη στιγμή του αποκλεισμού για την Αργεντινή μέσα στο σπίτι της, στους "8" του Κόπα Αμέρικα, ολοένα και αυξάνονται οι φίλοι της που ζητούν μέσω του διαδικτύου (Facebook, Τwitter) την εκπαραθύρωση του Μπατίστα και την άμεση επιστροφή Μαραντόνα, ενώ το αίτημα αυτό έγινε πιο επιτακτικό την Κυριακή.

Τότε, κάποιοι οπαδοί είχαν την ιδέα να κρεμάσουν πανό έξω από το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας, στην περιοχή Εσέισα (προάστιο του Μπουένος Άιρες) που έγραφε "Volvé Diego" ("Γύρνα Ντιέγκο"), στέλνοντας έτσι ξεκάθαρο μήνυμα στους ανθρώπους της ομοσπονδίας για το τί πρέπει να κάνουν στο θέμα του προπονητή.

"Φέρτε πίσω τον Μαραντόνα"
"Φέρτε πίσω τον Μαραντόνα"

Το περιβόητο πανό υποστήριξης του Ντιέγκο Μαραντόνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν αρκετοί που φώναζαν για την επιστροφή του "Πίμπε Ντ'Όρο" από το ματς κόντρα στην Κολομβία (0-0), δείγμα του ανίσχυρου λαϊκού ερείσματος που έχει ο Σέρχιο Μπατίστα στους κόλπους των οπαδών.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ