ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φετφατζίδης ο Έλληνας...Μέσι

Φετφατζίδης ο Έλληνας...Μέσι
INTIME SPORTS

Γνωστή Ιταλική ιστοσελίδα εξυμνεί το ταλέντο του Γιάννη Φετφατζίδη και τον παρομοιάζει με τον άσο της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε τι αναφέρουν οι Ιταλοί

Το ταλέντο του Γιάννη Φετφατζίδη εξυμνεί η γνωστή ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato.com" και τον παρομοιάζει με τον μεγάλο Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Οι Ιταλοί αναφέρουν χαρακτηριστικά πως διαθέτει καταπληκτική τεχνική κατάρτιση και είναι αρκετά ικανός στο ένας εναντίον ενός.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

Αναλυτικά το δημοσίευμα του "calciomercato.com": " Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Έλληνας Μέσι είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Είναι μικροκαμωμένος (1.65μ), το καλό του πόδι είναι το αριστερό και μπορεί να αγωνιστεί στην θέση του οργανωτή.

Ο Φετφατζίδης, στα 21 του χρόνια κρατάει μια θέση στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδος. Διαθέτει καταπληκτική τεχνική κατάρτιση και είναι αρκετά ικανός στο ένας εναντίον ενός.

Ο Φετφατζίδης κέρδισε μια θέση στην πιο επιτυχημένη Ελληνική ομάδα από τον Ζίκο και στη συνέχεια κέρδισε την εμπιστοσύνη και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον Ιούνιο 2015 με ρήτρα αποδέσμευσης 12 εκατομμύρια ευρώ. Χρειάζεται βελτίωση στην τελική προσπάθεια αλλά έχει πολύ χρόνο μπροστά του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ