ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Φεύγει από τη Ρεάλ ο Ζιντάν

Φεύγει από τη Ρεάλ ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αφήνει τη Ρεάλ το καλοκαίρι ψάχνοντας την ευκαιρία να αναλάβει πρώτος προπονητής σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Στόχος του να... επιστρέψει σύντομα στο "Μπερναμπέου"

Κοιτώντας κανείς τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιαστεί βλέποντας στην άκρη του τις φιγούρες του Κάρλο Αντσελότι (προπονητής) και του Ζινεντίν Ζιντάν (βοηθός προπονητή), όλα όμως δείχνουν πως το δίδυμο αυτό θα "σπάσει" στο φινάλε της σεζόν.

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η "Marca", στο μυαλό του "Ζιζού" έχει ωριμάσει η ιδέα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει το "άλμα" για βρεθεί σε πάγκο ομάδας και έτσι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φεύγει από τη Ρεάλ ο Ζιντάν

Ο στόχος του πάντως δεν είναι άλλος από το να συλλέξει εμπειρίες και να "ψηθεί" σε έναν σύλλογο με απαιτήσεις στη "Γηραιά Ήπειρο" προκειμένου να μπορέσει σε μερικά χρόνια από τώρα να δώσει σάρκα και οστά σε ένα όνειρό του: να γίνει πρώτος προπονητής στους "μερένγκες".

Όσον αφορά στους πιθανούς σταθμούς της καριέρας του, αρκετά δημοσιεύματα έχουν κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Μονακό και Τότεναμ ενώ δεν αποκλείεται το άμεσο μέλλον του να τον βρει στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας, με την οποία έχει μεγαλουργήσει ως παίκτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ