ΜΙΛΑΝ

Φεύγει από τους "ροσονέρι" ο Ρονάλντο;

Brazilian AC Milan striker Ronaldo (C) is followed by his companion (R) while leaving the Pitie-Salpetriere hospital in Paris on February 22, 2008. Three-time world footballer of the year Ronaldo Ronaldo was operated on his ruptured tendon, an injury he suffered in a 1-1 draw against Livorno. AFP PHOTO FRANCK FIFE
Ρονάλντο-Μίλαν AFP

Mπορεί να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους παρά το νέο σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο ο Ρονάλντο τόνισε ότι είναι πιθανό κάτι τέτοιο να μην γίνει στην Μίλαν

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού με τους "ροσονέρι" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρότι ο Αντριάνο Γκαλιάνι έδειξε διαθετειμένος να γίνει πρόταση για ανανέωση, όλα θα εξαρτηθούν από την πρόοδο που θα έχει η κατάσταση του. "Θα δούμε", τόνισε χαρακτηριστικά το "φαινόμενο" για να συμπληρώσει:

" Αν καταφέρω να επανέλθω, η Μίλαν είναι στην πολ ποζίσιον αν αναλογιστούμε τον τρόπο που μου φέρθηκαν και πως με αγαπούν εδώ. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε.

Όνειρο μου είναι να παίξω στη Φλαμένγκο που ήταν η ομάδα μου όταν ήμουν μικρό παιδί αλλά εξαρτάται το πως θα επανέλθω. Το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψω στα γήπεδα, μετά θα αποφασίσω που θα είναι αυτό".



TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ