ΑΓΓΛΙΑ

Φεύγει ο Μπερμπάτοφ από την Τότεναμ

Φεύγει ο Μπερμπάτοφ από την Τότεναμ
μπερμπατοφ

Το έχει πάρει απόφαση ο Χουάντε Ράμος, όπως όλα δείχνουν, πως από τη νέα σεζόν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του

Ο τεχνικός της Τότεναμ θέλει να κρατήσει τον Βούλγαρο επιθετικό στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", αλλά αν ο παίκτης το θέλει και έρθει και μια καλή προσφορά από καλύτερη ομάδα, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από τα "σπιρούνια". "Έχω μιλήσει μαζί του πολλές φορές και ξέρω ακριβώς τι θέλει", τόνισε ο Ισπανός προπονητής.

"Προφανώς θα ήθελα να μείνει εδώ, αλλά δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για τίποτα".

"Αν έρθουν προσφορές, θα δούμε αν ικανοποιούν την ομάδα και τον παίκτη. Αυτό που θέλουμε για τον παίκτη είναι να είναι και να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Ο παίκτης έχει το "κλειδί" γι' αυτό και είναι δική του η τελική απόφαση".

"Αν συμβεί αυτό, είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα προτιμήσει να πάρει τα λεφτά, επειδή με αυτά θα μπορεί να αποκτήσει τους παίκτες που χρειάζονται. Θα μπορεί να ψάξει στην αγορά για τους κατάλληλους παίκτες".

"Φυσικά υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες στην Ευρώπη που μπορούν να κάνουν ό,τι κάνει και ο Μπερμπάτοφ εξίσου καλά".

Ο 28χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα 23 φορές τη φετινή περίοδο, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, όσον αφορά στους "μπλαουγκράνα", η Τότεναμ έχει σκεφτεί την πιθανότητα ανταλλαγής του Μπερμπάτοφ με τον Ετό, καθώς ο Καμερουνέζος δεν θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στους Καταλανούς.











TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ