ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φεύγει ο Ρανιέρι, 5 οι υποψήφιοι διάδοχοι!

Φεύγει ο Ρανιέρι, 5 οι υποψήφιοι διάδοχοι!
Ρανιέρι-Γιουβέντους-πρωτοσέλιδο Gazzetta

Ο Κ.Ρανιέρι θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Φαβορί ο Σπαλέτι για διάδοχός του

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα (5/5) η "Gazzetta dello Sport", η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως παρότι το συμβόλαιό του είναι μέχρι το 2010 θα παραμείνει στον πάγκο μόνο για τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ σε περίπτωση που η "βέκια σινιόρα" υποστεί βαριά ήττα στο "Σαν Σίρο" από τη Μίλαν, ο Τσίρο Φεράρα είναι έτοιμος για να τον διαδεχτεί στον πάγκο από την επόμενη κιόλας ημέρα.
Η συγκεκριμένη εφημερίδα όμως δεν περιορίζεται στο να προαναγγείλει το "αντίο" του Ρανιέρι, αλλά βγάζει στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα των επικρατέστερων υποψηφίων για να αποτελέσουν το νέο "αφεντικό" στα αποδυτήρια του τορινέζικου συλλόγου.

Ως φαβορί εμφανίζεται ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος αποχωρεί πιθανότατα από τη Ρόμα, με το "αγκάθι" στην περίπτωσή του να είναι πάντως το οικονομικό σκέλος, καθώς έχει κασέ γύρω στα 2 εκ.ευρώ το χρόνο, ενώ θα χρειαστεί άλλο 1 εκ.ευρώ ετησίως για να καλυφθεί το κόστος για τους 6 συνεργάτες που θα φέρει μαζί του στο Τορίνο.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα "αουτσάιντερ", με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι της Τζένοα να έχει αρκετές συμπάθειες μέσα στη διοίκηση της Γιουβέντους, τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν τεχνικό της Μπάρι, Αντόνιο Κόντε, να ακολουθεί σε "δημοφιλία", ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα των Μάρκο Τζαμπάολο (Σιένα) και Νταβίντε Μπαλαρντίνι (Παλέρμο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι με σημερινό της πρωτοσέλιδο (φώτο κάτω) η τορινέζικη εφημερίδα "Tuttosport" υποστηρίζει ουσιαστικά πως οι μέρες του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι... μετρημένες στον πάγκο, αφού σε περίτπωση ήττας στο ντέρμπι με τη Μίλαν (όπου θα παιχτεί πιθανότατα και η 2η θέση) θα πάρει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία ο Τσίρο Φεράρα.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ