ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγει ο Βύντρα

Φεύγει ο Βύντρα
Βύντρα

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποδεχτεί την πρόταση της Χέρτα, πραγματοποιώντας το χατίρι του Βύντρα. Κοντά στον αντικαταστάτη του

Το διαφαινόμενο φλερτ της Χέρτα με τον Λουκά Βύντρα είχε ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν ο δεξιός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού, αρνιόταν κάθε δημοσίευμα. Δύο μήνες αργότερα δήλωνε απογοητευμένος από τη διοίκηση του τριφυλλιού, διατυμπανίζοντας ότι θέλει να πάει στη Γερμανική ομάδα.
Ο διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν υπήρχε περίπτωση να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του Βύντρα και ήταν διατεθειμένη να αποδεχτεί μια καλή προσφορά για τον ποδοσφαιριστή της. Τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπισε στην αμυντική γραμμή του το τριφύλλι, αλλά και το παιχνίδι της πρεμιέρας, έκαναν τους πράσινους διστακτικούς ως προς την πώληση Βύντρα, ή μάλλον αναβλητικούς.

Οι φήμες και οι... Γερμανοί έκαναν λόγο για άρνηση του Παναθηναϊκού στην προσφορά του 1,7εκ. ευρώ της Χέρτα προς το τριφύλλι. Την ίδια ώρα από την διοίκηση των πρασίνων έλεγαν πως δεν υπάρχει επίσημη προσφορά, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης σε περίπτωση τέτοιας...

Όπως όλα δείχνουν, η Χέρτα (επαν)ήλθε με προσφορά της τάξεως του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, με τους διοικούντες την πράσινη ΠΑΕ να είναι έτοιμοι να την αποδεχτούν. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του διεθνούς μπακ και μάλιστα οι συζητήσεις να είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Δε θα γινόταν άλλωστε να γίνει και διαφορετικά έξι μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κι εδώ έρχεται να ανοίξει άλλο ένα θέμα. Το πότε ακριβώς θα αποχωρήσει ο παίκτης. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα και πριν το ντέρμπι, ή την επόμενη και αφού έχει αγωνιστεί για τελευταία φορά με το τριφύλλι στο στήθος; Πιθανότερο σενάριο το δεύτερο. Διότι ο Βύντρα γνωρίζοντας πως θα γίνει το θέλημα του, θα έχει την ψυχολογία να αγωνιστεί, λύνοντας τα χέρια του Πεσέιρο, του οποίου οι επιλογές είναι λίγες για τα άκρα της άμυνας. Εξελίξεις αναμένονται ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Υπογράφει ο Σιμάο

Ο Ζοζέ Πεσέιρο έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του 19χρονου αμυντικού από τη Μοαζμβίκη και θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο νεαρός δυναμικός στόπερ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι. Ωστόσο, μετά την απόκτηση των Ενακαρίρε, Σαριέγκι, οι κεντρικοί αμυντικοί οτυ Παναθηναϊκού φτάνουν στους πέντε (Γκούμας, Μόρις, Σιόντης), γεγονός που σημαίνει ότι ο Σιμάο είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός, σε ομάδα με στόχους και ανταγωνιστική, ακόμα και στο εξωτερικό.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ