ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φίχερ: "Όλα πιθανά με Ζε Ρομπέρτο"

Φίχερ: "Όλα πιθανά με Ζε Ρομπέρτο"
Ζε Ρομπέρτο-Μπομπό

Για τις περιπτώσεις των Ζε Ρομπέρτο, Μπομπό και Λουγκάνο μίλησε μέσω συνέντευξης ο μάνατζερ Χ.Φίχερ

Ο διάσημος μάνατζερ, ο οποίος έχει συνδέσει έντονα το όνομά του με τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι καθώς εκπροσωπεί και τον Μπομπό, μίλησε επίσης και για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων των "ερυθρολεύκων" με τη Μπεσίκτας για τον 24χρονο Βραζιλιάνο φορ, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίπτωση του Λουγκάνο της Φενέρμπαχτσε χαρακτηρίζοντας αδύνατη την απόκτησή του.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Χουάν Φίχερ:

Πριν από λίγα χρόνια ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Ζε Ρομπέρτο. Γιατί δεν είχε δεχτεί ο πελάτης σας;


Όντως υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2006. Του είχε προσφερθεί συμβόλαιο με τους ίδιους ακριβώς οικονομικούς όρους με αυτούς που του πρόσφερε η Σάντος. Όταν λοιπόν έχεις την ευκαιρία να παίξεις στη χώρα σου, στην ομάδα της πόλης σου, έχεις παράλληλα δίπλα όλη την οικογένειά σου και παράλληλα σου προσφέρονται τα ίδια χρήματα, η απόφαση δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.


Υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσει τώρα μία τέτοια μεταγραφή;


Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από τον Ολυμπιακό. Ο Ζε Ρομπέρτο είναι ελεύθερος και θα δούμε τι θα συμβει. Αλλά όλα είναι πιθανά. Βεβαίως, αυτή την ερώτηση θα ήταν καλύτερα να την απευθύνετε στην ομάδα, και, όταν σας απαντήσουν, θα μπορείτε να με βοηθήτε, δίνοντάς μου πληροφορίες για τις προθέσεις τους.


Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Μπομπό;

Ο παίκτης ανήκει στη Μπεσίκτας. Αυτό σημαίνει ότι η τελική απόφαση θα είναι της Μπεσίκτας. Θα κάνουν ό,τι νομίζουν και εξαρτάται από αυτούς. Μπορούμε να βοηθήσουμε ως εκπρόσωποι του παίκτη. Και κάνουμε αυτό που μπορούμε.


Όσον αφορά στον τρόπο που θα πληρωθεί η Μπεσίκτας, αληθεύει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Μπομπό και ότι το υπόλοιπο 50% θα ανήκει σε εσάς;


Δεν μπορώ να πω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Το οικονομικό θέμα είναι μεταξύ των δύο συλλογων.


Αν είναι έτσι, το 50% θα μείνει στη Μπεσίκτας ή ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για το 100%;


Ο Ολυμπιακός θα διαπραγματευτεί τη μεταγραφή με τη Μπεσίκτας. Εγώ δεν ανακατεύομαι στη μεταγραφή, την οποία συζητούν οι δύο σύλλογοι. Εγώ ανακατεύομαι μόνο ως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι η μόνη σχέση που έχω στην υπόθεση.


Ναι, αλλά ο ίδιος ο παίκτης έκανε δηλώσεις και ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή του προχωράει θετικά.


Όντως τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπογραφεί κανένα χαρτί. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις.


Πόσες πιθανότητες δίνετε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό;


Μεταξύ 1% και 99%. Τα πάντα είναι πιθανά όταν ασχολείσαι με μεταγραφές.

Είχατε ένα ραντεβού με τον κ.Χρυσικόπουλο στην Ιταλία. Προέκυψε κάτι σημαντικό από αυτή τη συζήτηση;


Με τον Γιάννη όντως είχα μία συνάντηση, κατά την οποία συζητήσαμε για πολλούς ποδοσφαιριστές και για διάφορες καταστάσεις, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα ποια είναι ακριβώς η ιδέα και τι θέλουν να κάνουν. Θα δούμε. Θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες.


Αυτομάτως λοιπόν συμπεραίνουμε ότι έχουν πέσει και άλλα ονόματα στο τραπέζι εκτός του Μπομπό.


Ισχύει αυτό που λέτε, αλλά όπως σας είπα, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το πρόγραμμα που θέλει να ακολουθήσει ο σύλλογος. Όπως και να έχει, ο Ολυμπικός έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Ντιόγκο, ο Ντουντού Σεαρένσε είναι εξαιρετικοί παίκτες.


Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι τέτοιου επιπέδου παίκτες ψάχνει και πάλι. Θα μπορέσετε να τους φέρετε στην Ελλάδα. Υπάρχουν τέτοιοι στο πελατολόγιό σας;


Τον Ντουντού εγώ τον πρότεινα στον Ολυμπιακό. Έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου και θα δούμε ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό.


Τον τελευταίο καιρό το όνομα του Ντιέγκο Λουγκάνο είναι ένα από αυτά που ακούγονται πολύ στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Άλλωστε ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν καλό κεντρικό αμυντικό.


Δεν προτείναμε τον Λουγκάνο στον Ολυμπιακό, αλλά πάρα πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Και είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός είναι ένας από αυτούς.


Έχει γίνει κάποια ουσιαστική κουβέντα για τον παίκτη;

Όχι, απλώς η ομάδα με έχει ενημερώσει ότι θα ενδιαφερόταν για την απόκτησή του. Αλλά μέχρις εκεί.

Πόσο δύσκολο είναι για τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει;

Είναι αδύνατο!



Εισιτήρια Διαρκείας: Θρυλική Σχέση Εμπιστοσύνης

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/6, 13:00) στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης", η παρουσίαση του προγράμματος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, η διάθεση των οποίων αρχίζει την Τετάρτη 10 Ιουνίου για τους παλαιούς κατόχους, που έχουν δικαίωμα ανανέωσης και την 1η Ιουλίου για τους νέους κατόχους.

Την παρουσίαση έκαναν ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σπυρόπουλος και ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων, Γιώργος Στασινόπουλος, οι οποίοι αναφέρθηκαν αναλυτικά σε όλο το πρόγραμμα, τους στόχους του και την Θρυλική Σχέση Εμπιστοσύνης, που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο, ο οποίος την στηρίζει σταθερά. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site του Ολυμπιακού, πατώντας εδώ .




































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ