PREMIER LEAGUE

ΦΙΦΑ κατά Τέιλορ

ΦΙΦΑ κατά Τέιλορ
Εντουάρντο

Η πειθαρχική επιτροπή της ΦΙΦΑ σε συνεργασία με την Αγγλική ομοσπονδία θα αποφασίσει τελικά για την ποινή τιμωρίας του Μάρτιν Τέιλορ

Ο μέσος της Μπέρμπιγχαμ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για το "εγκληματικό" τάκλιν στον Κροάτη άσσο της Άρσεναλ Εντουάρντο σπάζοντας του το πόδι, στον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων.
Η ΦΙΦΑ θεωρεί ότι η ποινή θα πρέπει να είναι πιο αυστηρή, με δεδομένο την σοβαρότητα του τραυματισμού του καθώς, ο Εντουάρντο θα απουσιάσει για περίπου 9 μήνες.

Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Ζεπ Μπλάτερ, με αφορμή τον τραυματισμό του Εντουάρντο, εμφανίστηκε αποφασισμένος να τιμωρήσει με αυστηρές ποινές περιπτώσεις παικτών, όπως του Μάρτιν Τεϊλορ.

" Έχουμε πολλές επιλογές στη τιμωρία των παικτών που ενεργούν κατά αυτόν τον τρόπο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Μία λύση που εξετάζουμε είναι η τιμωρία για όσο διάστημα ο τραυματισμένος παίκτης μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων".

Η αγγλική ομοσπονδία παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να τιμωρήσει περισσότερο τον Τέιλορ, αφού δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχε πρόθεση από τον παίκτη.






TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ