ΑΡΗΣ

Φιγκερόα: "Δεν αποκλείω τον Άρη"

Φιγκερόα: "Δεν αποκλείω τον Άρη"

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, υπογραμμίζοντας πως είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Ο Αργεντινός επιθετικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

Όσο για το μέλλον του, ο 30χρονος σέντερ φορ, τόνισε πως η προοπτική του Άρη του αρέσει, όμως υπάρχουν κι άλλες προτάσεις, τις οποίες θα εξετάσει.

"Γνωρίζω ότι υπάρχει επαφή ανάμεσα στον Άρη και τον πατέρα μου, που είναι ταυτόχρονα και ατζέντης μου, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γιατί ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας επίσημη πρόταση από τον Άρη. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο.

Πάντα μου άρεσε η Ελλάδα και ο Άρης θα ήταν πραγματικά μια πολύ καλή επιλογή σύμφωνα με αυτά που έχω μάθει και την πορεία που είδα ότι έκανε φέτος στην Ευρώπη. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έρθω στην Ελλάδα, αλλά έχω κι άλλες προτάσεις και θα επιλέξω την καλύτερη για μένα και την καριέρα μου", υπογράμμισε ο Φιγκερόα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ