ΙΝΤΕΡ

Φίγκο: "Μένω στο Μιλάνο ή σταματώ"

Φίγκο: "Μένω στο Μιλάνο ή σταματώ"
New Image

Την απόφασή του να μείνει για 1 ακόμη χρόνο στην Ίντερ ή να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα ανακοινώσει εντός δύο εβδομάδων ο Φίγκο

" Είχα αποφασίσει να να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα που θα έχει λιγότερη πίεση με μία ομάδα από τη Σαουδική Αραβία (Αλ Ιτιχάντ), όμως αυτοί δεν κράτησαν τις υποσχέσεις που είχαν δώσει και έτσι χάλασε η συμφωνία", τόνισε ο Πορτογάλος μέσος και συνέχισε:

" Η στοργή και η αγάπη με την οποία με περιέβαλαν οι οπαδοί της Ίντερ με συγκίνησε και με έκανε να αναθεωρήσω κάποιες απόψεις μου, να μην είμαι απόλυτος για κάποια πράγματα.

Αυτή τη στιγμή μένει να αποφασίσω αν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, με τη φανέλα της Ίντερ ή αν έχει έρθει καιρός για μένα να σταματήσω. Θα δούμε μέσα σε 15 μέρες τί θα γίνει

".

Μοναδική επιλογή λοιπόν για τον Φίγκο αν συνεχίσει είναι η Ίντερ, παρότι πολλοί συμπατριώτες του θα επιθυμούσαν να επιστρέφει στην Ιβηρική χερσόνησο για να κλείσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην πρώτη ουσιαστικά ποδοσφαιρική του αγάπη.

"Η εικόνα μου θα είναι πάντα συνδεδεμένη με αυτό το σύλλογο, όμως αυτή τη στιγμή είναι απίθανη η επιστροφή μου. Στο παρελθόν κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς εγώ αγωνιζόμουν στο εξωτερικό (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ) αλλά και γιατί δεν υπήρχε ποτέ πρόταση από πλευράς της ομάδας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φίγκο.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ