EURO 2024

Φιλ Φόντεν: "Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις εμφανίσεις της Αγγλίας ως τώρα"

England's Phil Foden during a Group C match against Slovenia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Tuesday, June 25, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Φιλ Φόντεν @ 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Φιλ Φόντεν μίλησε μετά την πρόκριση της Αγγλίας στους "8' μέσα από την επικράτηση επί της Σλοβακίας. Ο ίδιος τόνισε, ότι πρέπει να αναλάβουν και οι παίκτες της ομάδας τις ευθύνες τους για τις μέτριες εμφανίσεις έως τώρα και να μην ασκείται πίεση μόνο στον Σάουθγκειτ.

Ο Φιλ Φόντεν έκανε δηλώσεις μετά την πρόκριση της Αγγλίας στους "8" για το Euro 2024 και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι και παίκτες της χώρας πρέπει να συσπειρωθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να αναγνωρίσουν τι μπορεί να πηγαίνει στραβά σε ορισμένες εμφανίσεις που μπορεί να έχουν απογοητεύσει ως τώρα. "Λυπάμαι για τον Σάουθγκειτ, ένας προπονητής σου στήνει ένα σύστημα και σου λέει πως να το εφαρμόσεις. Αν δεν πάει έτσι, πρέπει να το δουλέψεις.", υπογράμμισε ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, ως ασπίδα προστασίας στον ομοσπονδιακό τεχνικό των "Τριών Λιονταριών".

Πιο αναλυτικά, ο 24χρονος σημείωσε:

"Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν μερίδιο ευθύνης. Πρέπει να είμαστε leaders και να συγκεντρωθούμε, να δούμε τι μπορεί να μη δουλεύει. Έχουμε μιλήσει για αυτό, επομένως εάν ξανά συμβεί σε κάποιο παιχνίδι θα πρέπει να συσπειρωθούμε και να βρούμε μια λύση, να δούμε τι πάει λάθος και να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας."

Θυμίζουμε ότι η Αγγλία, θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στην φάση των "8" του Euro. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου, στις 19:00 στο Ντίσελντορφ.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ