PREMIER LEAGUE

Φιλί ζωής από τον Τόρες στο 91'

Φιλί ζωής από τον Τόρες στο 91'
Σέι Γκίβεν

Ο Φερνάντο Τόρες λύτρωσε για ακόμη μια φορά την Λίβερπουλ, χαρίζοντάς της την νίκη με 3-2 στο "Φράτον Παρκ" επί της Πόρτσμουθ στο 91' (videos)

Ο Μπενίτεθ δεν είχε τον Ισπανό στην βασική ενδεκάδα, όμως τον έβαλε στο 76' και για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε αποφασιστικός, ενώ ως αλλαγή είχε περάσει και ο Κάιτ, ο οποίος είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στο 84'.
Οι "κόκκινοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές, συγκεκριμένα στο 62' από το γκολ του Νάγκεντ και στο 78' από αυτό του Χρέινταρσον, ενώ την πρώτη φορά απάντησαν με την εκτέλεση έμεσου φάουλ μέσα από την περιοχή από τον Φάμπιο Αουρέλιο.

Ο Άγγελος Μπασινάς (πλάτη στην photo) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους "πομπέις", καθώς ήταν βασικός και αγωνίστηκε για 90 λεπτά, ενώ ο Φάνης Γκέκας θα πρέπει να περιμένει, καθώς έμεινε στον πάγκο από τον Τόνι Άνταμς.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ: Τζέιμς, Τζόνσον, Κάμπελ, Ντιστίν, Χρέινταρσον, Μπασινάς, Ντέιβις, Μούλινς (46' Κράνιτσαρ), Μπελχατζί, Κράουτς, Νάγκεντ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Κάραγκερ, Σκρτελ, Άγκερ, Ντοσένα (67' Τσάμπι Αλόνσο), Αρμπελόα, Μασεράνο, Αουρέλιο, Μπεναγιούν, Μπάμπελ (76' Τόρες), Ν'Γκογκ (56' Κάιτ).

Στο "μηδέν" η Τσέλσι, 3η η Βίλα

Η Άστον Βίλα πήρε την 10η εκτός έδρας νίκη της επικρατώντας με 2-0 της Μπλάκμπερν, προσπέρασε την Τσέλσι που έμεινε στο 0-0 με την Χαλ και πέρασε μόνη στην 3η θέση, έναν βαθμό πίσω από την Λίβερπουλ.

Οι "χωριάτες" πέρασαν από το "Ίγουντ Παρκ" χάρη στα τέρματα των Μίλνερ στο 27' και Αγκμπονλαχόρ στο 91', ενώ η οι "μπλε" έχασαν βαθμούς για 7η φορά φέτος μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και βλέπουν το... τρένο του τίτλου να χάνεται.

Δύο γκολ ο Τζο

Εξαιρετικό ντεμπούτο με την φανέλα της Έβερτον πραγματοποίησε ο Τζο, καθώς σκόραρε δύο φορές στην νίκη με 3-0 επί της Μπόλτον στο "Γκούντισον Παρκ". Η Σάντερλαντ επικράτησε της Στόουκ με 2-0 και σκόρερς τους Τζόουνς στο 78' και Χίλι στο 94' στο "Στάντιουμ οφ Λάιτ", ενώ Γουΐγκαν και Φούλαμ έμειναν στο 0-0 στο "JJB".

Στο νοσοκομείο ο Κίναρ


Η Νιούκαστλ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Γουέστ Μπρομ, όμως χωρίς τον Τζο Κίναρ στον πάγκο, ο οποίος πριν το ματς πήγε στο νοσοκομείο λόγω δυσφορίας. Το σκόρ για τους "ανθρακωρύχους" άνοιξε μόλις στο 2' ο Νταφ και ο Λόβεγκρατς πέτυχε το πρώτο του γκολ στην ομάδα 7 λεπτά αργότερα, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, καθώς ο Φόρτσιουν είχε ισοφαρίσει στο 4'. Ο Τέιλορ στο 41' έκανε το 1-3 και ο Φόρτσιουν με το δεύτερο τέρμα του στο 73' διαμόρφωσε το τελικό 2-3

Νίκη με Μπέλαμι η Μ. Σίτι

Χάρη σε τέρμα του Γκρεγκ Μπέλαμι η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Μίντλεσμπρο και ανέβηκε στην 7η θέση, ξεφεύγοντας για τα καλά από τις τελευταίες.

Ο Ουαλός στράικερ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" στο 55' με αριστερό διαγώνιο σουτ, ενώ τελικά ο Μάικα Ρίτσαρντς ήταν στην ενδεκάδα (είχε συλληφθεί προχτές), όπως και ο Σέι Γκίβεν που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στους "πολίτες".

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Γκίβεν, Ρίτσαρντς, Ονουόχα, Κομπανί, Μπριτζ, Ζαμπαλέτα, Ντε Γιονγκ, Άιρλαντ, Ράιτ-Φίλιπς, Μπέλαμι, Ρομπίνιο (83' Καϊσέδο).
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Τζόουνς, Γουΐτερ, Ρίγκοτ (68' Χόιτ), Χουτ, Πόγκατετζ, Τζόνσον (74' Σανλί Τουντσάι), Μπέιτς, Ντιγκάρντ (60' Ο'Νιλ), Ντάουνινγκ, Αλφόνσο Άλβες, Κινγκ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο



Μάντσεστερ Σίτι - Μίντλεσμπρο 1-0 (55' Μπέλαμι)
Μπλάκμπερν - Άστον Βίλα 0-2 (27' Μίλνερ, 91' Αγκμπονλαχόρ)
Τσέλσι - Χαλ 0-0

Έβερτον - Μπόλτον 3-0 (40' πέν. Αρτέτα, 49' και 94' πέν. Τζο)
Σάντερλαντ - Στόουκ 2-0 (78' Τζόουνς, 94' Χίλι)
Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 2-3 (4' και 73' Φόρτσιουν / 2' Νταφ, 9' Λόβενγκρατς, 41' Τέιλορ)
Γουΐγκαν - Φούλαμ 0-0

Πόρτσμουθ - Λίβερπουλ 2-3 (62' Νάκεντ, 78' Χρέινταρσον / 69' Αουρέλιο, 84' Κάιτ, 91' Τόρες)

Κυριακή

Τότεναμ - Άρσεναλ (15:30)
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουν. (18:00)

Πόρτσμουθ - Λίβερπουλ 2-3











Μάν. Σίτι - Μίντλεσμπρο 1-0



Μπλάκμπερν - Άστον Βίλα 0-2





Τσέλσι - Χαλ 0-0



Έβερτον - Μπόλτον 3-0



Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 2-3









































































TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ