ΑΡΗΣ

Φιλική ισοπαλία με Μπορντό

Φιλική ισοπαλία με Μπορντό
Αρης, πρώτη προπόνηση

Πρώτο δείγμα θετικό. Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με αντίπαλο την Μπορντό

Το σύνολο του Χουάν Κάρλος Ολίβα, με τον Ισπανό τεχνικό του Άρη να έστησε την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-4-2, προηγήθηκε στο 62΄ με τον Γόγολο μετά από εκτέλεση φάουλ του για να ισοφαρίσει η Μπορντό με τον Μπεγιόν στο 75΄ ενώ κορυφαίοι των «κιτρίνων» ήταν οι Σανσόν και Γκαρθία.
Η Μπορντό ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, αλλά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι κι έχασε δύο ευκαιρίες την πρώτη με τον Αουρέλιο και την δεύτερη με τον Γιόναν Γκαρθία. Στο 35΄ ο Μικού σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλκιά, ενώ λίγο πριν ο διεθνής γκολκίπερ του Άρη απογειώθηκε για να απομακρύνει σουτ του Αλόνζο κι έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη ο Άρης στο 62΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σανσόν προηγήθηκε με 1-0 μετά από κεφαλιά του Γόγολου. Η Μπορντό στη συνέχεια έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχε στο 75΄ όταν ο Μπεγιόν μπήκε μόνος στην περιοχή, ο Χαλκιάς απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Γάλλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από τον Άρη δεν αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος, Κολτσίδας που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Νέτο που λόγω ενός μικροτραυματισμού θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο μέρες.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Ραμέ, Πλανίς (77' Σονιέρ), Σαλμέ (72' Λαβί), Αλόνζο (46' Σαϊβέτ), Μπεγιόν (77' Αϊτέ), Τζεμαλί (55' Μανγκά), Ουεντέλ (77' Μοϊμπέ), Μικού (72' Φράντσια), Ντουκασέ (72' Τουνανί), Σαμάκ (46' Ομπερτάν), Μαράνζ (58' Τρεμουλίνας).

ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Καράμπελας (46' Βανγκέλι), Γόγολος (73' Πρίττας), Σιστόν (46' Ετό), Νεμπεγλέρας, Κυριάκος (37' Χαβίτο), Αουρέλιο (60' Αντερσον), Γιόναν (77' Θ. Παπαδόπουλος), Φελίπε (78' Γκουγκουλιάς).

Ικανοποιημένος ο Ολίβα
Την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του εξέφρασε με την ολοκλήρωση του φιλικού του Άρη με την Μπορντό ο Χουάν Κάρλος Ολίβα.

« Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαι ικανοποιημένος. Για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία η εικόνα που δείξαμε. Είμαστε καινούργιοι, χρειαζόμαστε υπομονή και παραγωγικότητα. Η ισοπαλία ενίσχυσε το συναίσθημα των παικτών», είπε ο τεχνικός των «κίτρινων» και κατέληξε: « Εγιναν αλλαγές για να βρει ο καθένας το ρόλο του. Χρειαζόμαστε κίνηση μέσα στο παιχνίδι. Ο Ετό είναι γρήγορος, όπως ο Φελίπε. Η ταχύτητά τους θα μας είναι χρήσιμη για ν' ανοίγουμε τις αντίπαλες άμυνες».














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ