ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φιλική ήττα από την Φράιμπουργκ

Φιλική ήττα από την Φράιμπουργκ
INTIME SPORTS

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ατρόμητος σε φιλική αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ, με τους Περιστεριώτες να αφήνουν καλές εντυπώσεις

Καλές εντυπώσεις άφησε ο Ατρόμητος στην φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής με την Γερμανική Φράιμπουργκ παρά την ήττα με 1-0.

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 1.000 φιλάθλους στην αυστριακή κωμόπολη Σρουντς, πολύ κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, με τους παίκτες του Γιώργου Δώνη, να έχουν τις ευκαιρίες προκειμένου να πάρουν τη νίκη, καθώς δέχθηκαν το γκολ στο 90' από τον Χον, ύστερα από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην άμυνα των "κυανόλευκων".

Σε γενικές γραμμές πάντως, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις, που διεξήχθη κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ενώ νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί μία εξαντλητική προπόνηση για τους παίκτες της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Η πρώτη καλή φάση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 9ο λεπτό, όταν από το σουτ του Καραγκούνη η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 25' ο Μπρίτο εκτέλεσε κόρνερ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Περόνε και ο ίδιος παίκτης στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 33' το σουτ του Μπρίτο από δύσκολη θέση απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στο 39' ο Περόνε δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από τη σέντρα του Νεμπεγλέρα.

Στο 89' ο Σαγκανόφσκι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος γύρισμα των αμυντικών της Φράιμπουργκ, αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς και στην εκπνοή ήρθε το γκολ, για την Γερμανική ομάδα με τον Χον.

Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με τους: Μιχαηλίδη, Μπαζίνσκι (63' Αποστολόπουλο), Ολιβέιρα (70' Νάστο), Σαμπού (63' Σκόνδρα), Μελισσά (70' Ατέμπα), Καραγκούνη (56' Τάτο), Μπρίτο (63' Φαβάλι), Σφακιανάκη (63' Σαρμιέντο), Νεμπεγλέρα (83' Αθανασίου), Περόνε (63' Καραλή), Καμαρά (63' Σαγκανόφσκι).

Προσθήκες για την Ακαδημία

Στο μεταξύ, ο Ατρόμητος την Παρασκευή, προχώρησε σε δύο ακόμη προσθήκες για τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο Στέλιος Κόκκας (γεννηθείς το 1997), αριστερό χαφ από τον Αετό Κορυδαλλού που θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα του Πειραιά στην ηλικία του καθώς και ο Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος (γεννηθείς το 1995), επιθετικός από τον Εθνικό Αμαλιάδας.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που υποδείχθηκαν από τον σκάουτερ του Ατρομήτου Τόλη Αποστόλου πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν δελτίο, παρουσία των γονέων τους και του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τάκη Μιχαλέτου

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαρίστησε τα δύο σωματεία για την συνεργασία που είχαν.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ