ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φιλική νίκη επί της Αλ Αχλί

Φιλική νίκη επί της Αλ Αχλί
προπονηση

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 της Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 20' όταν ο Φαβάλι εκτέλεσε κόρνερ, ο Νάστος σούταρε και στη πορεία της μπάλας που πήγαινε άουτ, παρεμβλήθηκε ο Περόνε που την έστειλε στα δίχτυα (1-0). Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 87' από κόρνερ του Καραλή και κεφαλιά του Αποστολόπουλου.
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη ενδεκάδα:

Μιχαηλίδης, Κουτσόπουλος, Μαρίνος, Ολιβέιρα, Νάστος, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Τάτος, Περόνε (43' Καλαντζής), Πόποβιτς, Φαβάλι.

Στο 46' πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Μελισσάς, Θανάσης Καραγκούνης, Ρες, Καραλή αντί των Μαρίνου, Τάτου, Φαβάλι και Πόποβιτς αντίστοιχα. Στο 51' τραυματίστηκε ο Μελισσάς και αντικαταστάθηκε από τον Αποστολόπουλο. Στο 57' ο Βασίλης Καραγκούνης αντικατέστησε τον Κουτσόπουλο και στο 70' οι Βάσι, Μασάρα, Κόρμπος αντικατέστησαν τους Ολιβέιρα, Νάστο και Σαρμιέντο αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: " Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να κοιτάμε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία. Είναι πάντως φανερό ότι έχουμε προσαρμοστεί αρκετά σε αυτά που ζητάω και παρά το γεγονός ότι είμαστε ταλαιπωρημένοι από τη σκληρή δουλειά συμπεριφερόμαστε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο".

Όσον αφορά στον 15χρονο Βασίλη Καραγκούνη που πέρασε στο 57' ως αλλαγή,είπε: " Ο Βασίλης είχε άγχος όμως συμπεριφέρεται σαν πολύ ώριμος ποδοσφαιριστής και όχι σαν 15χρονος'.











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ