ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φιλική νίκη επί του Απόλλωνα

Φιλική νίκη επί του Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Με γκολ του Αθανασίου ο Ατρόμητος επικράτησε σε φιλικό αγώνα στην Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0. Αποχώρησε τραυματίας ο Μπάλλας. Μαγνητική στο γόνατο έκανε ο Ιτάνζ

Φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε την Δευτέρα (13/2) ο Ατρόμητος στο γήπεδο της Ριζούπολης επικρατώντας με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Αθανασίου στο 12ο λεπτό.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν κυρίως όσοι δεν έπαιξαν κόντρα στην Κέρκυρα. Όσοι έπαιξαν στο ματς της Κυριακής (12/2) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο Αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν αρκετή όρεξη και το μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Μπάλλας. Ο παίκτης την Τρίτη (14/2) θα υποβληθεί σε ακτινογραφία στην κνήμη.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε το ματς με τους Κόη, Δημόγιαννη, Κοροβέση, Κισκαμπάνη, Μπιμπίρη, Τσούκαλο, Σαββίδη, Λαζανά, Μπιλίτση, Διαμάντη, Ζαχαρόπουλο. Έπαιξαν και οι Μένιος, Κωνσταντίνου, Κατσαρός, Τσιλιγκίρης, Γρομητσάρης, Σεμερτζίδης.

Ο Ατρόμητος έπαιξε με τους Καραγκιολίδη, Νάστο, Οικονόμου, Καντούτση, Αθανασίου, Παπουτσογιαννόπουλο, Ιγκλέσιας, Μπάλλα, Δημούτσο, Καραγκούνη, Καραμάνο. Αγωνίστηκαν και οι Μπάρκας, Δημητρίου, Τζαμάλ.

Τέλος, την Δευτέρα (13/2) υποβλήθηκε σε μαγνητική στο γόνατο ο Σαρλ Ιτάντζ, το αποτέλεσμα της οποίας θα γίνει γνωστό την Τρίτη (14/2).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ