ΚΟΣΜΟΣ

Φιλική νίκη για Βραζιλία

Φιλική νίκη για Βραζιλία

Η ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας νίκησε την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρετανίας σε φιλικό προετοιμασίας με 2-0, έχοντας σκόρερς τους Σάντρο και Νεϊμάρ (video)

Με γκολ των Σάντρο και Νεϊμάρ η ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας νίκησε 2-0 την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρετανίας σε φιλικό προετοιμασίας για τους αγώνες του Λονδίνου.

Ο μέσος της Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο 12' με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ, ενώ με εκτέλεση πέναλτι στο 35' ο επιθετικός της Σάντος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο "Ρίβερσαϊντ" του Μίντλεσμπρο.

Οι Βραζιλιάνοι είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και το απέδειξαν, καθώς η ομάδα του είναι σχεδόν η πραγματική εθνική Βραζιλίας (των ανδρών δηλαδή).

Από την άλλη, οι Βρετανοί είναι το 4ο φαβορί μετά από Ισπανία και Ουρουγουάη, αλλά βέβαια ποντάρουν στην έδρα.

Όσον αφορά στον Αλεσάντρε Πάτο, αγωνίστηκε στα τελευταία 15 λεπτά και δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που "απέκτησε" λίγες ημέρες πριν.

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Στιλ (46' Μπάτλαντ), Μάικα Ρίτσαρντς (74' Κρεγκ Ντόσον), Νιλ Τέιλορ, Τόμκινς (46' Κόκερ), Μπέρτραντ (46' Σκοτ Σινκλέρ), Ντάνι Ρόουζ, Τζο Άλεν, Κλέβερλι, Γκιγκς (63' Ράμσεϊ), Μπέλαμι (64' Σόρντελ), Στάριτζ (46' Κορκ).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ραφαέλ Καμπράλ, Ραφαέλ ντα Σίλβα (85' Ντανίλο), Τιάγκο Σίλβα, Ζουάν Ζεζούς, Μαρσέλο (80' Αλέξ Σάντρο), Σάντρο, Ρόμουλο, Οσκάρ (68' Λούκας Μόουρα), Χουλκ (68' Γκάνσο), Νεϊμάρ, Λεάντρο Νταμιάο (74' Πάτο).

Φιλική νίκη για Βραζιλία
Φιλική νίκη για Βραζιλία

Μεγ. Βρετανία - Βραζιλία 0-2

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ