ΟΦΗ

Φιλική νίκη με Ηρόδοτο

Φιλική νίκη με Ηρόδοτο
ΟΦΗ Ηρόδοτος φιλικό

Ο ΟΦΗ νίκησε σε φιλική αναμέτρηση τον Ηρόδοτο με σκορ 3-0 με τον Μάουρερ να χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες

Το σκορ άνοιξε ο Λαρόκ δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα με όμορφο σουτ, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Πλουσής με νέο σουτ. Το τελικό σκορ έγραψε ο Ρουμπάκης με κεφαλιά στην εκπνοή της αναμέτρησης. Στο 40 ο Λαρόκ και στο 41 ο Σίμιτς με σουτ έστειλαν την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
O Πιερ Ισσά ήταν ο άτυχος της αναμέτρησης καθώς τραυματίστηκε στο 21' και αντικαταστάθηκε. Αύριο θα ξεκαθαριστεί το πόσο σοβαρός είναι το τραυματισμός του Νοτιοαφρικάνου.

ΟΦΗ: Τζόρβας, Αρβανίτης, Ισσά (21 λόγω τραυματισμού Λαρόκ), Κοκκινάκης, Πίτσος ( 46 Χριστοφής), Ταραλίδης, Πλουσής ( 75 Πυθαρούλης), Γκάντσεφ, Μπεμπής, Σίμιτς ( 46 Μιχελακάκης). Γκέρμπερ (46 Ρουμπάκης).

Ο κύριος Μάουρερ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα δήλωσε ότι οι παίκτες του έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο διάστημα 30-45, όταν σημείωσε το πρώτο τέρμα και είχε πολλές ευκαιρίες. Χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στα τελευταία ματς οι οποίοι γενικά πήγαν καλά. Άυριο το πρωί θα γίνει νέα προπόνηση για όλους τους παίκτες.





TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ