ASTERAS AKTOR

Φιλική νίκη με υπογραφή Καρέρα

Φιλική νίκη με υπογραφή Καρέρα
γκομες

Με γκολ του νεοαποκτηθέντα Καρέρα, ο Αστέρας Τρίπολης κατέκτησε τη νίκη (1-0) κόντρα στην Ρόδο

Οι Αρκάδες μπροστά σε περίπου 100 φιλάθλους πήραν τη νίκη χάρις στο πρώτο γκολ του Καρέρα με την φανέλα του Αστέρα.
Ο Αργεντινός άσος έστειλε στο 15ο λεπτό την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, έπειτα από σέντρα του Μπαστία από αριστερά.

Το συγκρότημα του Γκόμες ήταν ανώτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη εστία.

Την αρχή έκανε ο Τσέζαρεκ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ενώ και ο Μαρσελάο έχασε σημαντική ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Από την μεριά της, η Ρόδος πλησίασε με αξιώσεις την περιοχή του Αστέρα μία φορά στο 36’ όταν το πλασέ του Μαΐλη, μπλόκαρε ο Αναστασόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, δοκίμασαν αρκετά συστήματα και σχήματα, ωστόσο το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και να δημιουργεί περισσότερους κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

Στο 55’ μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Εστέβες, ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά πάσαρε ουσιαστικά στον Ζεάν Κάρλος, του οποίου η προβολή έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι της Ρόδου.

Στο 72’ ο Καούνος έβγαλε την πάσα στον Γαβριήλ Αποστολίδη –σε μία προσπάθεια να ανταποδώσει το "στρώσιμο" από το πρώτο φιλικό με την Καβάλα. Το δυνατό διαγώνιο σουτ του Αποστολίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ρηγανάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος (46’ Ντεγκρά), Ρόκας (46’ Σεντεμέντες), Αργυρόπουλος (46’ Λαμπρόπουλος), Λαζαρίδης (46’ Φυτανίδης), Μαρσελάο (46’ Μπαρτολίνι), Μπαστία (46’ Λαδάκης), Καρντόσο (46’ Αποστολίδης – 78’ Γεωργίου), Βίλτσες (46’ Ζεάν Κάρλος), Καρέρα (46’ Εστέβες), Τσέζαρεκ (46’ Καούνος), Ουντότζι (46’ Εντερ).

Ρόδος: Παναγιωτόπουλος (66’ Ρηγανάς), Μαλλιάκας (46’ Πρίπου), Δανάς (46’ Πελέκης), Στ. Καντιμοίρης (46’ Νικηταράς), Παπαδημήτρης (46’ Σταφίδας), Οξύζγολου (46’ Ευγενικός), Μαΐλης (46’ Λιόνης – 66’ Ταγκάεφ), Κολεμπιέφσκι (46’ Αθανασίου), Ζιλβάν (46’ Στεργαλάς), Γκέσιος (46’ Καφαντάρης), Γ. Καντιμοίρης (46’ Αντωνούρης).

- Η συνέχεια στο Καρπενήσι για τον Αστέρα έχει προπονήσεις και την Τετάρτη 29 Ιουλίου ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Ολυμπιακό Βόλου.




















TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ