ΑΡΗΣ

Φιλική "οκτάρα" επί των Νέων

Φιλική "οκτάρα" επί των Νέων
ερναντεθ

Την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δοκίμασε ο Κίκε Ερνάντεθ, στο φιλικό κόντρα στην ομάδα Νέων

Η πρώτη ομάδα του Άρη νίκησε με σκορ 8-0 με γκολ που πέτυχαν οι Φελίπε, Παπάζογλου, Γιάχιτς, Γκαρσία, Κόκε, Καράμπελας, Βλοντάρτσικ και Νεμπεγλέρας. Όσο για τον Ερνάντεθ ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο δοκίμασε αν όχι το βασικό σχήμα το μεγαλύτερο μέρος αυτού που προτίθεται να παρατάξει την Κυριακή στην Φυλή απέναντι στον Θρασύβουλο.
Αν είναι κάτι που επιθυμεί ο Ισπανός τεχνικός του Άρη την Κυριακή είναι να δει και πάλι τον Σέρχιο Κόκε να βρίσκει τα αντίπαλα δίχτυα όπως συνέβη και σήμερα. Για το λόγο άλλωστε αυτό χθες είχε ένα τετ α τετ μαζί του θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τον «ντοπάρει» ψυχολογικά. Προς την κατεύθυνση εξάλλου αυτή ο Ερνάντεθ φρόντισε στο σημερινό φιλικό να τοποθετήσει δίδυμο του στην επίθεση τον Πολωνό Βλοντάρτσικ θέλοντας να απελευθερώσει τον Ισπανό επιθετικό και σε ρόλο οργανωτή τον Ρεγκέιρο.

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ: (1ο ημίχρονο): Καρατζιοβαλής, Βανγκέλι, Καράμπελας, Γιάχιτς, Ρομπέρζ, Πρίττας, Γκαρσία, Ζεντίλ, Παπάζογλου, Κάλβο, Φελίπε.

(2ο ημίχρονο): Σηφάκης, Καράμπελας, Ρομπέρζ (Ρονάλντο), Λέμπο, Νέτο, Βιτόλο, Νεμπεγλέρας, Ρεγκέιρο, Χαβίτο, Κόκε, Βλοντάρτσικ.

ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ: (1ο ημίχρονο): Κέλεμεν, Πουλχαρίδης, Κατσαμακίδης, Αλμπάνης, Μαυροκεφαλίδης, Κεφαλάς, Σπάσιτς, Γιώρης, Γιαννιώτας, Μαυρόπουλος, Μαλαθφούρης.

(2ο ημίχρονο): Φρασέρι, Γραικός, Μπουγαϊδης, Γιαννίτσης, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος, Νταμαρλής, Γιαουτζής, Παπαστεργίου, Μαντζάνας, Βουλτσίδης.

Τέλος στην διάρκεια της σημερινής ημέρας και όπως αναμενόταν δεν έγινε η δική των κ.κ. Ζαχουδάνη και Ανδριά τους οποίους μήνυσε η ΠΑΕ Άρης. Τον πρώτο κατηγορώντας τον ότι ιδιοποιήθηκε επιταγές τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τον ALPHA DIGITAL αλλά και τα χρήματα από τη μεταγραφή του Άγγελου Χαριστέα στην Βέρντερ Βρέμης το 2002 και τον δεύτερο για τον λόγο ότι άφησε ελεύθερο τον Ίλια Ίβιτς με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία η εταιρεία.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ