ΙΩΝΙΚΟΣ

Φιλική τριάρα στο Κορωπί

Φιλική τριάρα στο Κορωπί
Ιωνικος, γηπεδο Νεαπολης

Σε φιλικό παιχνίδι στο Κορωπί, ο Ιωνικός επικράτησε με 3-0 της ομώνυμης ομάδας, με τέρματα των Ουκάρ, Κωλέτση και Σαχινίδη

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κορωπί, ο Ιωνικός νίκησε 3-0 την ομώνυμη ομάδα, με γκολ που σημείωσαν ο Κεντάλ Ουκάρ στο 7ο λεπτό με μακρινό σουτ, ο Μανώλης Κωλέτσης στο 67΄ με σουτ μετά από σέντρα του Βασίλη Σαχινίδη, ο οποίος έκλεισε το σκορ στο 89΄με σουτ μέσα από την περιοχή.
Ο Χόρχε Μπάριος χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά και μάλιστα για 65 λεπτά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ισπανός, Χουάν Χοσέ Γκαρσία Γκρανέρο.

Ο προπονητής του Ιωνικού άρχισε τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Λουκινί, δεξί μπακ τον Κοτίτσα, αριστερά τον Γεμενετζή, στο κέντρο της άμυνας τους Σίμο και Οικονόμου, στη μεσαία γραμμή τους Καραδέμητρο, Τόσκα, Ουκάρ και Γκούτμαν και στην επίθεση τους Γκρανέρο και Σαχινίδη.

Στο 19ο λεπτό ο κ. Μπάριος απέσυρε από τον αγώνα τον Ουκάρ, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα στον προσαγωγό και στη θέση του πέρασε τον Λοϊζίδη, ο οποίος πήρε θέση στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ενώ ο Κοτίτσας προωθήθηκε στο κέντρο. Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη αλλαγή καθώς στο 61΄ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Κωλέτσης στη θέση του Γεμενετζή με αποτέλεσμα να περάσει αριστερό μπακ ο Καραδέμητρος, να γυρίσει στο κέντρο ο Γκρανέρο και ο Κωλέτσης να παίξει στην επίθεση δίπλα στον Σαχινίδη.

Στο 65΄ βγήκε ο φανερά ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, Γκρανέρο και μπήκε ο Νάκας, ενώ στο 67΄ αντί του Κοτίτσα μπήκε στον αγώνα ο Νότας ο οποίος πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Οικονόμου και ο Σίμος προωθήθηκε στη μεσαία γραμμή.

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες και τις αλλαγές σε θέσεις, ο Ιωνικός ήταν καλός και εκτός από τα τρία γκολ δημιούργησε και αρκετές άλλες ευκαιρίες, δείχνοντας ότι έχει βάθος ως ομάδα και στο ρόστερ του περιλαμβάνονται παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Για παράδειγμα ο Σαχινίδης ήταν πάρα πολύ καλός, δεν σταμάτησε να τρέχει ούτε λεπτό, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και γενικά έδειξε, όπως και Κωλέτσης ότι αποτελούν σπουδαίες μονάδες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κορωπί: Μπουρής, Μανδύλης, Δάρας, Μπλέτσας, Γιάντσεκ, Σωτηρίου, Κωνσταντινίδης, Νιασούδης, Καραλάγας, Λουμπαρδέας, Νιάγκ, ενώ στο β' ημίχρονο έπαιξαν και Καραβίτης, Μαυρογιαννάκης, Τζαναβάρας, Κολτσίδας, Πιπεριάς, Καραμέρης, Κόσκολος, Σαρρής, Γαλάνης, Παπαθεοδώρου.

Ιωνικός: Λουκινί, Κοτίτσας (67' Νότας), Γεμενετζής (61' Κωλέτσης), Οικονόμου, Σίμος, Ουκάρ (19' Λοϊζίδης), Τόσκας, Καραδέμητρος, Γκούτμαν, Γκρανέρο (65' Νάκας), Σαχινίδης.

* Το φιλικό του Ιωνικού με τον Ασπρόπυργο, που είχε προγραμματιστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου, δεν θα διεξαχθεί, επειδή το γήπεδο της Νεάπολης είναι κλειστό και έτσι ο Ιωνικός έκλεισε άλλο φιλικό για τις 5 Σεπτεμβρίου (18.00), με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης.

















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ