ΙΩΝΙΚΟΣ

Φιλικό και χαλάρωμα ενόψει Καλαμαριάς

Φιλικό και χαλάρωμα ενόψει Καλαμαριάς
Νίκος Γκουλής INTIME SPORTS

Επιστροφή στη δράση για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκουλή ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Διαγόρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και συμμετείχαν επίσης σε φιλικό αγώνα διαρκείας 60 λεπτών, με αντίπαλο την ομάδα Νέων.
Σε ολόκληρη τη διάρκεια του φιλικού αγωνίστηκε ο Γιώργος Βουρεξάκης, ενώ για 15 λεπτά αγωνίστηκε και ο Κένζι Φουκούντα. Ωστόσο η συμμετοχή τους στο παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής θα πρέπει να αποκλειστεί.

Οσον αφορά στον Γκόγκα, που συνεχίζει τη θεραπεία στη γάμπα του, την Τετάρτη θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Σίγουρα απόντες, εκτός των τραυματιών, από το ματς με την Καλαμαριά θα είναι οι τιμωρημένοι, Κιμπικούλα που θα εκτίσει την 3η και τελευταία αγωνιστική της ποινής του και Οικονόμου που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο τεχνικός του Ιωνικού, Νίκος Γκουλής, μίλησε στους παίκτες του και τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν στη Ρόδο.

" Δεν έχω παράπονα από τη διάθεση και το πάθος που δείξατε, αλλά μπορούσαμε να έχουμε φύγει με τους βαθμούς της νίκης, που πρέπει να είναι το ζητούμενο για εμάς σε κάθε ματς και σε κάθε γήπεδο. Δεν εφησυχάζουμε και δεν χαλαρώνουμε ούτε στιγμή καθώς πρέπει να τρέξουμε έναν μαραθώνιο, αλλά ακόμη δεν βρισκόμαστε ούτε στη μέση της διαδρομής.

Δουλεύουμε περισσότερο και ζητάμε πάντα περισσότερα από τους εαυτούς μας. Εχουμε σημαντικές ελλείψεις, αλλά προχωράμε με ψηλά το κεφάλι και με περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας

".








TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ