ΠΑΟΚ

Φιλικό-κριτήριο για Λόπεζ

Φιλικό-κριτήριο για Λόπεζ
Τούμπα

Φιλικό κριτήριο για την παραμονή του Μάριο Τούλιο Λόπεζ δίνει το Σάββατο ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό

Το αυριανό φιλικό με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας που θα ξεκινήσει στις 15:00 με ελεύθερη την είσοδο αναμένεται να αποτελέσει και το κριτήριο για την παραμονή ή όχι του Μάριο Τούλο Λόπεζ στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ που ήρθε χθες στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει με την παρουσία του στις προπονήσεις και όπως φαίνεται θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ αύριο ώστε να πείσει ότι αξίζει να αποκτηθεί.

Το σημερινό πρόγραμμα εν τω μεταξύ περιελάμβανε δύο προπονήσεις, στις οποίες συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία Τσουλάκου και των Μπαλάφα, Βαγγελή οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στους κοιλιακούς μυς και έκαναν θεραπεία. Ο Γκονζάλεζ επέστρεψε και συμμετείχε κανονικά και στις δύο προπονήσεις ενώ ο Γιασουμή μόνο στην απογευματινή.

Εκτός του αγωνιστικού όσον αφορά την περίπτωση του Διονύση Χασιώτη όπως ανακοινώθηκε και από την ΠΑΕ έχει κληθεί από τη διοίκηση ώστε να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την διοίκηση της ΠΑΕ αμέσως μετά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Συνεργασία με την Express Service

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Express Service, η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρείας σε υποστηρικτή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2006-07.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ