ΠΑΟΚ

Φιλικό με Αϊντχόφεν το Σάββατο

Φιλικό με Αϊντχόφεν το Σάββατο
παοκ πανηγυρικο

Οριστικοποιήθηκαν χθες οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του διεθνούς φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας Αϊντχόφεν

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας θα φιλοξενηθούν στην Θεσσαλονίκη για δυο μέρες και θα εισπράξουν ένα πολύ μικρό ποσό για την παρουσία τους με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσανατολίζεται στην έκδοση δυο ειδών εισιτηρίων. Συγκεκριμένα η είσοδος στις θύρες 1, 2 και 3 θα κοστίζει 15 ευρώ και σε όλο το υπόλοιπο γήπεδο 10 ευρώ με τα εισιτήρια διαρκείας να μην ισχύουν.
Κατά τα άλλα η επιστροφή του Φερνάντο Σάντος χθες το βραδυ από την Πορτογαλία και πάλι στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο μεταγραφικό τομέα της ομάδας. Για το λόγο αυτό το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση του τεχνικού του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη, και τον τεχνικό διευθυντή της, Ζήση Βρύζα.

Στην διάρκεια αυτής ο Πορτογάλος τεχνικός τους ενημέρωσε για ποδοσφαιριστές που ήδη τους είχε προτείνει τις προηγούμενες μέρες. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι πολύ πιθανό στον ΠΑΟΚ να κινηθούνε για ποδοσφαιριστές από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου με κάποιους εξ αυτών ακόμα και ως δανεικούς.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τζόζεφ Νουαφόρ του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα εφόσον ο Νιγηριανός επιθετικός περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα κληθεί άμεσα να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Κύπριος εκπρόσωπος του Νουαφόρ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, για συζητήσεις με τον Ζήση Βρύζα αναφορικά με λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του. Μία από αυτές έχει να κάνει και με την χρονική του διάρκειά με αυτή να μην αποκλείεται να είναι αντί για τρία για δύο χρόνια.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ