ΑΡΗΣ

Φιλικό με επεισόδια στην Κατερίνη

Φιλικό με επεισόδια στην Κατερίνη
INTIME SPORTS

Το απόλυτο μηδέν στο φιλικό της Κατερίνης ανάμεσα σε Πιερικό και Αρη. Δοκάρι ο Καπετάνος και επεισόδια στην εξέδρα με τα ΜΑΤ.

Φιλικό με επεισόδια στην Κατερίνη πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της προετοιμασίας τόσο του Πιερικού όσο και του Αρη.

Οι δύο ομάδες δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα και τα επεισόδια στις εξέδρες με μερίδα οπαδών του Αρη και των δυνάμεων των ΜΑΤ, τράβηξαν τα βλέμματα.

Παρόλο που η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έλεγχε την ροή του αγώνα και είχε αρκετή ώρα την εδαφική υπεροχή η μοναδική καλή στιγμή στο ματς ήταν το δοκάρι του Καπετάνου στο πρώτο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σηφάκη που με τις επεμβάσεις σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στην επανάληψη, οι "κιτρινόμαυρτοι" βελτιώθηκαν ανέβασαν ταχύτητα ωστόσο δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Συμεωνίδη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Πέτρου, Δήμου, Γιαβιτζόγλου, Κοντέων (83’ Καλαγκάνης), Ιντζόγλου, Πέντα (85’ Χουρίδης), Κωνσταντινίδης (58’ Γκουγκουλιάς), Μπλαζέφσκι (65’ Σεκολάρι), Κουτσοσπύρος (75’ Τόσκας).

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι (85’ Κατίδης), Γιαννίτσης (46’ Παπαζαχαρίας), Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί (68’ Παπαστεριανός), Καπετάνος (78’ Πρίττας), Νέτο (68’ Αγγελούδης), Καστίγιο (65’ Κασναφέρης), Σολτάνι (46’ Τσέζαρεκ), Τοπούζης (46’ Τόχα)

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ