ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φιλικό με Κέρκυρα και για... Μπαχράμη

Φιλικό με Κέρκυρα και για... Μπαχράμη
INTIME SPORTS

Η διακοπή του πρωταθλήματος έχει δώσει την ευκαιρία στον Ατρόμητο να προγραμματίσει δύο φιλικά, το ένα εκ των οποίων είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην μνήμη του αδικοχαμένου, Παναγιώτη Μπαχράμη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα ξεκινήσει τα φιλικά το Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσει στις 16:00 την Κέρκυρα στο γήπεδο του Περιστερίου.

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου η ομάδα του Γιώργου Δώνη, θα αντιμετωπίσει τη μικτή ομάδα που θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές της Football League και της Football League 2. Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ελληνικού με ώρα έναρξης 17.00 (έδρα του Εθνικού Πειραιώς) και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση από την ΠΑΕ Ατρόμητος, που στηρίζει εμπράκτως την οικογένεια του αείμνηστου, Παναγιώτη Μπαχράμη και μακάρι να το δούμε και από άλλες ομάδες.

Κατά τ' άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη επέστρεψαν στα... βάσανα μετά από το διήμερο ρεπό που τους είχε χορηγηθεί.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως έχει στην διάθεσή του ξανά τους Ανρί Καμαρά και Γκρέγκορι Βινιάλ που ταξίδεψαν σε Αγγλία και Γαλλία αντίστοιχα. Μάλιστα ο Καμαρά επέσπευσε την επιστροφή του για να προλάβει την προπόνηση της ομάδας.

Από την άλλη, θεραπεία ακολούθησε ο Σαμπού ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς με τον Πανσερραϊκό καθώς και ο Μελισσάς που έχει ψύξη στη μέση.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ